Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove pare su svicarci davno spicili pa im je ovo dobro doslo za igovor. Ako imaju ovu lovu neka je vrate narodu egipta
Ovi Švicarci nisu toliko pametni koliko su ovi diktatori glupi. Oni samo od novca diktatora sa Bliskog istoka mogu kupiti Europu. A stanovnici Bliskog istoka ne mogu kupiti ni hljeb. Još će ispasti da naši političari i nisu tako glupi.
pa ni mi se ne bi ljutili da je te pare kod nas ostavio. al zna covjek da bi ovdje osto bez posteno ukradenih para
sad u septembru treba pametno da glasaju da im se ne ponovi ovo sra**e (= a nisu trebali zamrznuti imovinu na 3 godine vec dozivotno kad je krao ljude..!
Bilo bi dobro ispitati kakva je uloga Svajcarske u postavljanju diktatora sirom svijeta, a onda u njihovom skidanju...a pare ostanu u Zenevi.
Tako to rade ubice i pljackasi sa Zapada, instaliraju diktatora, koriste ga i upravljaju njime dok mogu, sve dok im omogucava da eksploatisu, pljackaju i cine druge zlocine nad koloniziranim narodima, a kad diktatora potrose, onda ga izvedu pred sud ili ga objese, a instaliraju novog.
\"Švicarska je u petak zamrznula svu imovinu koja pripada Hosniju Mubaraku\" A sta je danas, nedjelja ?
cifutsko govno koje se bogatilo preko ledja jadnih Egipcana...dabogda crko