Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_BiH se nalazi među 30 najlošije rangiranih zemalja, na 138. mjestu. Naša zemlja je prošle godine bila na 134., a pretprošle na 123. mjestu. Ispod BiH su ostali Chad, Sierra Leone, Iraq, Afganistan, Libanon, Liberija, Libija, Haiti, Lesoto, Tanzanija, Komoros i Togo." E jesmo jadni da jadniji ne možemo biti! U svemu smo najjadniji! :( Bilo bi dobro da se na kraju tunela ugleda svjetlo, ali slabe su nade sa ovakom politikom i ovakom vlasti!
Moj je zivot Svicarska, skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant vjestom rukom izbrusen imam sve sto pozelim, samo jedno ne da me neko bar na tren voli zbog mene Ma no worries Sutljiva Damo,bit ce bolje!
u odabranom smo drustvu ,vidim nema ni kenije i somalije, cak i oni bolji od nas
Ja nevjerujem u ovu statistiku. BiH je na 1 mjestu.
Sjeverna Koreja na 14 mjestu po blagostanju????? Da nije greska u stampanju izmedju sjevera i juga???
druga
....odozdo
Prvo: Sta je to "globalni penzioni sistem",cija je to organizacija,odakle dobija relevantne podatke.Gdje su u tekstu i na kom mjestu,zanima me, Bugarska,Rumunija,Ukrajina,,Moldavija,Rusija,Srbija,Makedonija,Grcka,zakavkaske zemlje,Kina,zemlje Indokine,drzave Indijskog podkontinenta..... po kvaliteti zivljenja.Ha-ha ima njih ispod Bosne koliko gos hoces,mozda svih stotinu. Ne vjerujem "globalnom penzionom sistemu" ,vjerujem da je tekst narucen(bez obzira na lose ekonomsko stanje u BiH) i ima za cilj dodatnno diskreditirati vlasti BiH.
https://www.youtube.com/watch?v=PASYe-SrdqE
Sad će SDA botovi reć da je Fahro kriv za ovo.
Zar su nas uopće stavili na neko mjesto ?
14 mjesto dakako republika koreja( južna koreja), a ne sjeverna.
ceska ispred belgije. prosjecna penzija u ceskoj 400-450 eura. ma daj
Zar penzija ne zavisi od prosjeka zarade radnog vijeka? Zasto se cudis ako je Belgija ispred Ceske? Mozda je meni I tebi penzija u Ceskoj 400$ jer smo radili na crno kao hebes papire, a kasnije kada nam je penzija mizerna, velike nam oci, ko moze treba uplacivati za penziju, drzavna koju jeste-niste zaradili je BS, opet I to zavisi koliko ste zaradili novca dok se niste penzionisali ;)
Najbogatiji penzioneri u svijetu bili su u bivšoj Jugi. Toliko su imali para da su sami sebi gradili hotele, jer penzije nisu mogli isplaćivati u visini plata doktora.
Nikakvo cuda u zemlji gdje vozaju auta po 100000...200000 a prijavljeni da rade na minimalcu...
šta će vam penzije kad imate ploče-šahovske table i sve više galopirajućih karcinoma a sve manje unučadi....mada i ovo malo što imamo vi ste nam ostavili...
Sjeverna Koreja je zemlja blagostanja, jer je kod njih bog stvaran.
Pogrijesili su za Sjevernu Koreju. Treba pisati Juzna Koreja.
BiH među zemljama Bliskog Istoka i Afrike, i pada. Kakvo iznenađenje!
ovi su sigurno pogrijesili , bosna treba na zadnju poziciju
Pogrijesili su i za Sjevernu Koreju. Treba pisati Juzna Koreja.
Djeco, lažu vas cijelo vrijeme, zato ne možete da vjerujete.