Komentari (622)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva stoka ima svicarske papire :/
Fore ljudskih prava vise ne prolaze, narocito sad kad je Evropa primila milju izbjeglica, mislim da je kvota ljudskih prava ispunjena...a za ovo pravo koje on zahtjeva, posalji mu adresu Sirijske Saudijske drzave.
to može samo balijander, i eventualno Pakistanac kakav
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čuj molim te bezobrazluka i licemjerstva! Znači došao si u Švicu, ta ti država dala od sebe mnogo i tvoje je da poštuješ zakone te države a ako ti se ne sviđa ti fino na oglas prodaš svu imovinu koju ne možeš ponijet i napraviš Hidžru u zemlju u kojoj možeš tražit to što ti hoćeš. Vrlo jednostavno , a ne daj mi i jare i pare. Klinac druže, Švica je takva kakva jeste jer su je Kršćani doveli u red a ti i takvi bi je rasturili za godinu dana. Kažem ti kao Musliman pa ti vidi.
Nisu je krscani doveli u red nego sekularisti, ateisti, socijalisti, kao doduse i cijelu zapadnu Evropu. Da se crkve pitalo i dan danas bi se vjestice spaljivale, a Zemlja bi bila ravna ploca...
Pa covjece, mozda jedina drzava u svijetu, il jedna od 4-5 drzava, gdje ti djeca mogu ici na skijanje i plivanje s skolom, u okviru obrazovanja a da nisu ultra bogatasi neki, i ovaj vako. Pa jaro moj ako je tako sto ne trazi papire tamo u Saudijskoj Arabiji il Kuvajtu il u toj regiji. Tamo nema skijanja, plivanja, sporta, ni fakulteta za kcerku, mora bit pokrivena po zakonu, i svi zadovoljni brate. On tamo zivi u slobodi, a daju nekom sekularnom covjeku nek tamo radi i skoluje djecu.
U Americi ja sa vec 14 i 15 kad sam doso odma radio po farmama, prao sudje itd. uz skolu. Kamo srece da sam mogo ici skijati il na izlete s curicama i vrsnjacima.
Eheto, mumini! pa vi hajte tamo nazapad, hebo vas zapad nevjernički i teroristićki! Nejma mjesta muslimanu nazapadu.
Meni jedna stvar nije jasna. Zasto muslimani idu u hriscanske zemlje ako vec zele da prate serijatske obicaje i da ih se pridrzavaju. Neke stvari moras prihvatiti da bi bio prihvacen a ne da budes zaguljeni sivonja. Vecina zemalja je tolerantna prema tradicijama muslimana ali i oni bi isto tako trebali da pokazu zrno tolerancije i postovanja prema zakonima zemlje u koju su dosli. Ovakvim ponasanjem pravi probleme sebi a posebno svojoj kcerki koju ce na kraju da izoluju i sami ucenici.
@Cezvik.. Moraju se dizgini popustiti i prilagoditi novonastaloj situaciji. Njegova tvrdoglavost ce ga kostati zatvora.
@Cezvik .. Ne znam, nisam ljubitelj nasilja a izgleda da ni razgovor po svemu sudeci ne daje efekta.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa oni su ti koji zagovaraju ljudska prava,zasto sad silom tjeraju nekoga da pliva?Valjda je ljudsko pravo da donesem odluku ja sta cu raditi ja i moje dijete a ne drzava!
slazem se, vlada uopcenito nema sta traziti u skolstvu, privatni sistem je mnogo bolji i za drzavu i za djecu. Ali isto tako je odavno poznato da socialisti vladaju Europom samim tim taj frajer je zno gdje dolazi samim tim nema izgovor za ovaj primitivizam..........
Bosnjo !
radite s njim sta hocete, samo ga ne vracajte ovamo, imamo dovoljno ludjaka
Cuj celnici skole ga u pocetku tretirali kao ekstremistu.oh boze pa zasto?
Vratiti u bosnu!
Sad ona rahat pliva i pjeva "A da me vidi babo".
Neke grupacije se nikad ne mogu integrisati u normalno sekularno drustvo,a ima ih i kod nas u BiH hejbet,koji bi pravili 'vaku il 'naku drzavu,a sreca ima ju tri strane pa se to drzi pod kontrolom strogo i u getu,nisu Ameri ludi sto napravise to sve po linijama da se zna
tako se to radi, a ne k'o u Njemackoj sto pederoliberali svaki moguci ustupak prave strancima i imigrantima..konacno se CDU probudila i u jednoj skoli strikitno zabranila zabranjivanje svinjskog mesa..stranac postanes u svojoj zemlji dok si trepn'o okom samo zato sto si prije par godina bio human..
Srbi islamske vjere svuda se sramote i iskazuju svoju janjičarsko poturcenu glupoću.
ni taj hidžab nije njen izbor ako joj to nabije sa 10 godina
@Indigont, neke djevojcice hidzab nose od provog razreda OS. Znaci imaju samo po 6, 7 godina kada "odluce " nositi maramu.
Pa majke ti nego sta je nego ekstremista?? Ode u normalnu zemlju i provodi pecinska pravila pokusavajuci da promjeni ne sebe nego Svicarska pravila. Takvima je mjesto u Iranu a ne u Evropi i fino ga treba tamo iskipat pa nek uziva u drzavi stvorenoj za takve debile.
pustite Bosnu i Bosance na miru!! ovo je zatucani BOŠNJAK!!!