Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u BiH zaista nikad nećemo postati Švicarski model što su nam ovi isti SDA SDS i HDZ obećavali još 1990. Ni u ponedeljak ni u utorak, a ni nwki drugi dan. jER MI SMO SE refrendumom odlučivali za ĆERANJE, i to ne samo stranaca ! Kada su rašćerani domaći došao je red na sttrance pa ih evo iz ustavnog suda ćera predsjednik Mirsad Ćeman a ćistaćica Seada Palavrić mudro klima glavom !! Obdusmen Vito iz izvornog SDSa poručuje da su SVI ZASLUŽILI metak u ćelo , dakle ćeranje na drugi svijet !
Spas u naturalizovanim švicarcima....
Interesantno najveci izlazak na glasanje u zadnjih 25 godina, dakle svi ti isti stranci koji su skontali da je doslo do guse. Sve se moze kad se hoce