Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Scenario je potpuno isti... Ako svijet ne plati americkim bogatasima, i ako Novi Svjetski Poredak ne bude uspostavljen slijedi Treci Svjetski rat u kome ce naravno najvise da postrada opet Evropa i Rusija... Novom Svjetskom poretku jos se samo opiru Rusija i kina od mocnih zemalja.. Cilj americkih (Svjetskih) bogatuna je da dnevno zaradjuju po nekoliko milijardi dolara, i oni su spremni zrtvovati covjecanstvo da bi udovoljili svom bolesnom egoizmu... DOLAZE TESKA VREMENA BLEJALI MI ILI NE BLEJALI... KASNO JE ZA BLEJANJE.. Rasturanjem Sovjetskog saveza i Jugoslavije pocelo je obrusavanje svijeta u ponor... Jedina sansa za mir i stabilnost je da ojacaju Rusija i Kina i naprave ravnotezu...
...kako god,nista vise nece biti kao do sada.Tek kada Zapad ovakav kakav je sada prestane da postoji,Svjet dobija sansu za novi pocetak...Mislim da su prosla vremena u kojima je npr. neki holivudski usro zaradjivao po 40,50 miliona dolara za ulogu u nekakvom filmu koristenom za ispiranje ljudskih mozgova. I isti taj, pravio u svom bjesnilu , vodopad u sopstvenom kupatilu, veci od onog u Jajcu.A istovremeno narod, djeca u Africi i kojekuda po svjetu, pa i kod nas, zedan ili dizanterican od prljave vode ... Samo od trecine para, koje zene a i muskarci potrose na sminku na istom tom prokletom Zapadu , glad bi nestala u Africi , kada bi ta lova bila investirana u njihovu poljoprivredu.Koliko su samo ratova zapcinjali i koliko desetina miliona mrtvih ljudi je proizvela njihova pohlepa.Da su nastavili jos izvjesno vrijeme gospodariti planetom, otisla bi u nistavilo.A ovako , mozda se iz ovoga rodi neko postenije i sretnije vrijeme za sve. Gomila je primjera njihove oholosti i gramzivosti .Ima ona ,,Mos\' koliko hoces, ali ne mozes dokle hoces,,
tacno tako!!!!!!!!!kad je globalno zagrijavanje u pitanju idu sami protiv svijeta i ne bendaju nikoga a sad su se udruzili i demokrati i republikanci i vape da ih se izvuce iz krize.koji licemjeri.
Od silne pohlepe i nevjerovatne sebičnosti počeli su se daviti u vlastitoj bljuvotini, i sad traže da ih svi skupa vade iz toga. Ee dragi moji, grdno ste se prevarili osim ako ti drugi nisu toliko glupi pa da vam priskoće u pomoć. Al nikad ne reci nikad !!!