Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
xy
Fantasticno! Jos samo da koriste kakvo ekolosko gorivo za sve ove letove, bilo bi jos bolje...
ma samo evropa i amerika, ovai afrikanci (ku,ku,ču,ču) nista, zutari isto niko nece dam inm se uputi. samo ameri pasa i evropljani.
I STA SAD NEMOZEMO NIGDJE AVIONOM KAKO TRBA I SADA VI NASA PALITE ??!!! PA KOJI VAM JE DZAVO??!! STVARNO JE ZANIMLJIVO....
dzeko leti po terenu
ZUTO - HRISCANI OSTALO - LETECI CILIMI
interesantno , podrucja gdje zive nasa braca su prazna, ali ne zato sto oni ne lete, oni lete ali na letecim cilimima ..
e gledaj ti koliko dnevno aviona prodje, a ja samo 3 u posjedu imam :S :S :S
wolfsburg - fulham 0:1 dzeko, dzeko, dzeeekooooo i nista. kakva steta sto mu misimovic nezna dodati loptu .....
Pipo, sine moj retardirani i smrdljivi, eno nas u avionu, oznacava nas ova zuta tacka koja najvise smrdi na krmetinu. Ljubi te tvoj tata glavati
pipo masturbantu nadji sebi kakvu curu malo manje budi na netu
Kako li je svjetjelo nebo iznad smrdije dok su je Nato zemlje bombardovali 77 dana....hehehe Daj te pobogu nadjite taj snimak!
Dobsr im komentsr za Afriku.... Ps nece biti saobracaja iznad nenaseljenih dijelova, tj. pustinja...
hahahahaha jest MILO i ja se slazem, srpski avijoni sve
OVO SU SVE SRPSKI AVIONI