Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo nije tu negdje pisalo kako sad treba ubaciti kakav raketni sistem u svemir da se moze unistiti \"smece\" mislim imati na metu svaku zemlju na svijetu.
nasi bh sateliti su hvala bogu sigurni
nije to nista koliko nacionalisticko smece ugrozava opstanak bih i dusevni mir gradjana, vrijeme je da se zeleni probude i sprijece ekolosku katastrofu
ja kaki smo i svemir sje..smo od sve u p..m
treba zvat kro rad
A neka ste vela ugrozeni, bas mi je drago :)
Uglavnom mi ne zagadjujemo planetu a ni svemir. Cisti smo tijelom i dusom i u tome se ocituje nasa prirodna, cista i casna vjera .
kaka su ljudi stoka treba nas sve istrebiti
@jaooooo bas ti dobro nick govori jaaooo al lupas Pogledajte malo i istrazite koliko je do danas lansirano transportnih ili transportrirajucih entiteta u orbitu, koja glupost...banalan primjer da otpad jos ne prijeti ni zemljinoj povrsini a kamoli nekolicini dobro utvrdjenih putanja satalita i ostalih tehnoloskih elemenata u orbiti mislim presmijesna konstatacija ovih gore kvazinaucnika :)
Koja glupost s\'obzirom da sam strucnjak za ove stvari ovo je jedna velika glupost....i sramota mene da vidim ovo na sa-x u a mogu mislit urednike portala
De ne lupajte. Internet ide prvenstveno podzemnom i pod-okeanskom optikom. Kao i vecina telekomunikacija danas. Problemi su prvenstveno za televiziju, nauku i vojsku zbog mogucih problema pri lansiranju novih misija.
ocigledno sarajevo-x ima neke posebne veze i vezice :DDD
\"izvještaj koji nije javno objavljen\" pa kako ga mi pročitasmo? :)
a ne bi mi mrsko bilo.. malo da odahnemo od svega :D
Prije ce oni ocistit svemir nego mi flase