Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO OD ZIVOG NASTAJE ZIVO.
svemir je nastao kad je ovim popovima kisla gl@@va jer su skinuli ove crvene fegetske kape
Eto sta je crkvenim poglavarima - VLAST nad ljudima !!! I pobice milione tih istih ljudi samo da ostanu na povrsini i sa svojom teorijum da ih drze kao ovce !!! Zamislite sta bi se desilo kada bi se otkrila istina, koliko bi crkvenjaka ostalo bez posla a sto je njima najvaznije- bez vlasti nad ljudima !!! Naravno da se svi vjerski poglavari boje nauke jer ih ova ostavlja bez posla,polozaja,udobnog zivota, itd... ALI NAUKU NIKADA NIKO NIJE ZAUSTAVIO NITI CE ZAUSTAVITI !!!
zar ce opet sveta mudrost crkve da pokoleba empirijska dostignuca nauke---zar taj isti papa nezna sta se radilo od 15 st....zato bi porucio da se malo posjeti firenza pa nek vidi koga su samo tamo ubili tj ljude koje su njihove bolesne ideje obarali.....
A AA IMAJU LI JAPANCI KYRAN,ONI VEC U 23 VEKU! A OVE KYRANDZIJE U 1432! HEHEHEHEHHEE
ako pise jasno sve u quranu....a da zapalimo ostale knjige onda? a kad ti se tv piokvari sljedeci put, a ti fino quran u ruke pa popravljaj.
deizam je potpuno beskorisna teorija. ;)
@? Jesi kad cuo za deizam? ;-)
malo ste spori, al vazno da napradujemo ka nauci. jos kojih 100 godina i bice i boljih izjava.
nek procita kur\'an,tamo sve pise i sve je jasno.
ali, koja je onda poenta boga ako je samo prvi pokretac, a ne i aktivni ucesnik? isto tako mozemo reci i nastao je slucajno za prvobitnog pokretaca.
Sta je bilo sa onim zemlja je ravna