Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
":Ovo je više od 84.016 osoba koje su 1992. godine tražile azil u Švedskoj, a kako navode švedski mediji, najveći broj njih se odnosio na izbjeglice koje su stigle iz zemalja Balkana gdje su se tada vodili ratovi" i mi imamo obraza da nesto komentarisemo
Da nisu djeca od roditelja koji se bore za ISIL , pa ne smiju u Švedsku ! Dozvolite da citiram izjavu našeg ministra sigurnosti MEKTIĆA: NE, ni govora o ubacivanju OPERATIVACA ISILA na evropsko tlo, krijući se iza IZBJEGLICA. TIME BI SE IZLOŽILI VEEEEEELIKOJ OPASNOSTI DA IH SUNARODNICI POTKAŽU EVROPSKIM VLASTIMA !!
Ako su ovo ISILOVa djeca onda Švedskoj neminovno slijede NEMIRI ko što ono proročanski najavi DR KARAJLIĆ, NAKO OTVORENO I DIREKTNO JOŠ 1990 !
Nek su djela i od isila.. Al su djeca..nek su ziva i zdrava..Jedan dobar covjek da se pokaze da im pomogne promjenice Im svjet..kod djece ne postojki religije i boja sve to poslje dodze..djeca su plastelin, lako se oblikuju samo je pitanje ko ce prvi da ih oblikuje..od najgorih roditelja mogu postari najbolje ljudi i obratno..nek nam ONI pozive jos 90 godina..pa sta bude nek bude
neka djece,rjesice to svedi,u njihovu humanost netreba sumnjati.
Razumjem one kojima su roditelji poginuli u ratu i bjeze sa ostalim azilantima ali ne mogu da razumjem one roditelje koje napustaju svoju djecu cak i u ovakvim mukama...
Ma nebi se odajao od svog rodenog djeteta ni za kakvu muku....
Ne napuštaju ih, nego ih pošalju s grupom koja odlazi iz njihovog grada, sela... Ili prema dogovorenim odredištu krenu svako drugim putem. To se i Bosni masovno dešavalo 1992-e na dva načina: otac krene vani jednim putem, majka drugim, dijete daju komšijama koje bježe trećim putem. Jer ako će na putu do granice nedaj bože jedna grupa biti likvidirana, nadaju se će neka grupa izbjeglica imati više sreće da prođe, pa će barem neko ostati živ, a ne da čitava porodica ide u jednoj grupi. To možda matematički nema puno smisla, ali to su ljudske nade iz očaja i beznađa. Razlika je jedina što se kod nas bježalo autobusima, a ovi do Evrope idu čamcima i brodićima. Drugi način, otac i majka ostaju kod kuće da pokušaju sačuvati stan, ili što ne vjeruju da će proći kontrolne punktove jer su odrasli, a dijete daju s komšijama u autobus. Dijete nije napušteno, već poslano da ide vani da se spasi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajd sad NEK IM SLOVENIJA NE PUSTI RODITELJE. Dheca će počet vrištat do bola. ISLAM TRIUMFUJE, SADA JE TO SASVIM IZGLEDO. Primjer ? KOSOVO !! Stni der kako albanci mogu imat dvije države ?? Pa jedna je pobogu za ALbance muslimane a druga za katolike. Aaaaaaa puj pike sad sam vas našla. Otkud SRBIMA DVIJE DRŽAVE ?? E pa SRBI NEMAJU DVI DRŽAVE NEG JEDNU DRŽAVU KOJOJ ĆE SE USKORO PRIKLJUČIT ENTITET DRUGE DRŽAVE !
Sta to ti, bona, baljezgas. Pisi bosanski da te citav svijet razumije.
Ja se izvinjavam, mala zajebancija uz obilje aluzija na eksploziju problema na Kosovu nakon populacione eksplozije šezdesetih godina na Kosovu gdje albanci tako čunama osvojiše ono što Srbi osvojiše krvlju i puškama. Svijet je takav nerazumljiv, sarkastičan i krajnje nepravedan :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JAdnu islamsku djecu odmah u Buroj, Pollinne Hills i OSENIK. POslije će to BiH sve naplatiti !
WELCOME TO DEMOCRATIC... Wild Wild WEST