Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa CISCO se hvali da su najsigurniji njihovi sistemi i čuda... veća im je šteta od antireklame, nego ovako....
upadaju i drzavne sluzbe nama u racunare, pa zataskaju sve i produ bez kazne. I to samo u slucaju ako nista ne nadu, ako nadu.. sloze pricu o nekom sistemskom promatranju \"pojedinaca\" i velikom uspjehu. Ovom momku samo mogu dati neko odgovorno mjesto, pa da \"legalno\" za njih svoje znanje koristi.
a sta ako tebi neko tvoj mail otvori i pocneti citati mailove i slati poruke tvojim prijateljima..onako *ajebancije radi...a tek na poslovne mailove..Ha Buraz ..bili ti to bilo OK??????SLOBODA ali I INTEGRITET!!!!!!!!!
Al mi ovo ide na k****c, cuj covjek \"upao\" u njihove sisteme. Pa ako su ti sistemi dostupni na internetu, sto ih ne zastitite ili zasto se ne skinete sa interneta ako je sve top secret? Koju glupost jos ova zemlja podnosi, to nije moguce. Free World - Free net!