Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta bi tek bilo da se počnu hodže ispitivat
_"U intervjuima koje je dao za italijanske i poljske novine, Charamsa je rekao kako je sretan i ponosan što je gej sveštenik, te kako je zaljubljen u čovjeka kojeg je opisao kao svog momka." Ah što ti je ljubav.
lav is in di er
ne zna covjek sta usta ide a pripovjedao vjeru.-po bozijem i po ljudskom trebao se ozeniti, mozda bi znao sta u sta ide.
Od 3 su 2
Priznanje bolesti je prvi korak ka izlječenju:)))
Božo Vrećo priznao da je sveštenik, izbačen iz Halke
dzemi....popusi mi ga, de mi:))) Zove te Kačavenda su svoje dvore da ti pruži odgovore heheheheh
Nije on izgubio posao zbog toga što je priznao da je homoseksualac, već zbog toga što je priznao da je aktivni homoseksualac. Tj. javno je priznao da je sretno zaljubljen i da ima stalnoga momka. Iako kao svećenik katoličke crkve bi trebao živjeti u celibatu. Pa sretno vam mladenci. Kada se očekuje prinova?
možda je zaista ljubav u pitanju, romantika...kao Ptice umiru pjevajući, verzija 2015 god.
...ma boli me uvo,kupio sam gitaru,napunio sam 18,imam plavušu đevojku...ma idila...
ma dje si bolan bolan
...oto reć u sred tvrdokatoličke poljske?