Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No sikiriki ljudi , jos par godina pa ce Kinezi nametnuiti svoje uslove . Sada su II ekonomska sila , izabcili su Japan iz igre - Amere & Co ce za nekih 10 tak .
lol apsurda, ma sve poludilo, sta je sljedece nig.gersko zidovski naci?
Razlika između Hitlera i Napoleona?
ma zašto se prepirete, republika srpska je genocidna tvorevina, pa to znaju i ptice na grani!
Srbi su genetski poremećen i narod rodjen sa greškom. I to je jedina i prava istina. Prihvatite to i pogledajte malo dublje u povijest!
Pa kakve veze ima na kom području su se bitke vodile, sve je to srpska zemlja, to što vas muslimane proganja ustaška prošlost i zaostavštona je druga stvar. Ko ti je kriv što si neobrazovan pa nisi čuo za bitke koje su vodjene i po Srbiji i drugim dijelovima bivše Jugoslavije u kojima su Srbi živjeli, pošto su jedino Srbi bili antifašistički narod na prostorima bivše nam zemlje uz čast izuzetaka malog broja muslimana i Hrvata!
potpisujem Austrian, haha \"srbe na vrbe\" , misle da je ovo \'41. ili \'92. ne neće im proci. hrvati i muslimani zajedno, kao nekad, za dom za poglavnika svog!!!
bosanski pokret nacionalnog ponosa :) pridružimo se!!!
Ma jake mi Srbadije, cuj 99% pa sto niste onda u Srbiji vodili bitke HEROJI STRASNI, gdje je veca cistoca srpske populacije? Sto umjesto Sutjeske nije bila Sumadija. Umjesto Neretve Banat. A umjesto Kozare, Beograd? Nego ste ko biva pretrazivali Srbe po Bosni da bi vodili rat? Cuj 99%, mozda promila. NE SERI!
@@Realista Bre, 99,998 % su bili Srbi
najdraži mi je onaj film Neretva kad vlah na vlaha udari..četnnici i partizani...
Die Serben müssen Sterben :)
A kakve veze vi muslimani imate sa Kozarom, Sutjeskom, Neretvom... kad je opšte poznato da su to bile bitke u kojima je na strani Partizana učestvovalo 99% Srba!? Uostalom pitaj dedu u kojoj ustaškoj jedinici je bio.
pošto ne može da se komentariše članak vezan za Široki Brijeg moram da ovdje iznesem svoje mišljenje...ja sam im naložio da postave te zastave, mi svećenici smo imali slobodu dok su nacisti vladali i dok je bila NDH, a za vatikansku zastavu sam se htio malo dodvoriti Benediktu XVI, možda me primi u svoj skromni dom kad me istjeraju iz ovog stana u SA..
Da ti vidis koliko Engleza, Njemaca, Francuza itd uce arapski i rade po bliskom istoku. Pa sto bi se ja bunio ako mi je to religija.