Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto lekcije nikad ne vjeruj rusu mislim da je vrijeme da evropa pocne graditi posebnu rutu koja ce zaobici rusiju kazakstan-turska-grcka-makedonija-srbija-bih-hrvatska-slovenija-italija pa nek se odatle svi kace svakako 60% ruskog plina je iz kazakstana nije nam valjao heco, valjaju nam brankovici i co.
et i nek se sad neko počne suprostavljati rusiji iz evrope, ovo ukrajinci učiniše, a šta bi tek bilo kad bi rusija odlučila da prekine dotok plina...jebli keve nemože im niko ništa
evo bas skoro ubaci 15 lopata,nekad je dobro i ne zivit u glavnom gradu
e sad ce vam dobro doci neka dalja rodbina iz provincije pa se lijepo vi iz glavnog grada spakujte i na zimovanje na selo...ima drva i uglja za sve vas bujrum....:)
platite drugovi pa ce bit gasa, nema vise dzabe tjeli ste kapitalizam
Zasto ne mogu komentarisati!
još jednom se pokazalo koliko smo bijedna i jadna zemlja...svi imaju ili alternativne opcije za dovod ili imaju rezerve u vlastitoj zemlji..kod nas niko nije ni razmišljao da se ovo mož desiti!!!! Zadnji smo na svijetu!!!!!
Jedino Chuck Norris ima plin :D