Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dajte bolan , gdje su to zavrsili? u pecinama?
Afganistan i Pakistan te banglades su slijedeci na listi sigurnih zemalja tako da mi ovi ljudi nisu jasni!Za najduze 6 mjesesci idu nazad i u tu svrhu se spremaju vojni avioni!Ovo pase samo kapitalistima jer se nadaju jeftinoj radnoj snazi!Ovdje turci najvise upozoravaju na vecinu ovih ljudi.Turci su ovdje 50 godina i zabrinuti su za buducnost svoje djece!Generalni ekretar SPD-a, inace turkinja izjavljuje da Merkelica vise nije ni njoj jasna!
Do kraja godine Europa ce da osjeti prvi val, a u slijedecoj godini ce da bude kriza kakvu svijet nikad nije video do sad. Samo vi nastavit djeliti azile vojno sposobnim muskarcima. Za 10 godina svako drugo dijete Europe ce da bude iz afrike ili azije.
Hmmm,30% visokostrucnih... znaci da od ovih 800.000 izbjeglica koje se sad nalaze u Njemackoj, nekih 240.000 inzinjera, doktora i sl.!!! Je l' Klix-u jasno sta su 240.000 inzinjera!!!!??? Koje vi gluposti valjate. U ovdasnjim medijima se govori o ogromnom broju nepismenih, osoba koje nisu skolu vidjele, a kamoli bilo kakvo obrazovanje da posjeduju...
Податак се односи на Бившу Југославенску Републику Македонију, а не на Њемачку. Прочитај опет.
Ovome se izricito protivim. Uzmite euorpske vrikednosti i nacela sekularizma i prinjenite na svoje domovine, a ne dolaziti u Europu i stvarati frustracije građanima europskih zemalja.
taman dobro s visokom strucnom spremom moci ce dobiti poslove pomocnog radnika ostali ni to