Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su obarali vlade, nosali su ruske zastave. Eto adrese gdje cete traziti pomoc.
Šta će kad svi samo gledaju kako da eksploatišu njihova bogatstva. Prije sto godina to su bili Evropljani, danas Rusi i Kinezi. Neobrazovanje i nedostatak svijesti su najgori neprijatelj Afrike.
Francuzi ove još uvjek izkorištavaju. Sa valutom CFA Frankom.
Americki kongres je odlucio da preusmjeri 300 milijardi dolara u Afriku namjenjenih Izraelu i Ukrajini. Bajden je spoticuci se i zamuckujuci rekao da su ljudski zivoti vrijedniji od americkih interesa. (Fake News)
Dajte ih u Bihac
Kontas da ne moze tamo biti gore, a onda dodjose rusi...
...usljed stalnih sukoba zbog prirodnih resursa koje imaju te zemlje...
eto novih komšija. Zemlja je imala sahibija, a I imat će ih još. Kada se jedan narod uzoholi, Allah ih zamijeni drugima. Primjer voda: moraš se namučiti da nađeš BiH vodu, samo uvoz. A korita rijeka nam puna vode...e pa perite švabama koji vas ne vole guzice, a u vašu domovinu će doći drugi. Za 30 godina ćete svi biti manjina, gospodo kriminalno-konstitutivna
Tu zamjenu je tvoj krepani Alija planirao prije 50 i kusur godina, pa ga je pravna država poslala na robiju! 🤔🤔
Gdje to ti kupujes kad se namucis da BIH vodu nadjes?