Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zovite mel gibsona nek se drekne fridooooooooooommmm jednom za raju
...a englez veli, ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine :)
ej svirači ... meni ona : sve se vraća, sve se plaća
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Važna informacija za BH građane , koji ionako nemaju drugi problema osim šta ce biti sa nezavisnom Škotskom.
U daljini cuju se kao gromovi auto putem prolaze kao vjetrovi Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati Motori, motori, motori motori, motori, motori Izlizane traperice, jakne, cizmice usijane kacige, kozne torbice Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati
Pobjednik dobije mikrokontroler vrijedan 35$. Besplatna dostava bilo gdje da se nalazite na svijetu. Unesite svoju mail adresu i dole odgovorite na pitanje sa Raspberry Pi! http://randomnerdtutorials.com/giveaways/raspberry-pi-model-b/?lucky=23714
Napravite Vens-Owenov plan, možda pomogne.
ne trebam ja nista o njima znati sta znaju oni o nama?
Tako je! Poštenom Bosancu treba znati gdje se pali traktor, koliko ovaca ima i kada se otvara kladionica. Ne treba mu nikakva politika nametnuta od strane masona, cionista i fašističkog Zapada!
Nek se malo i bolesno,samo nek se paja ima. Kao Slovenci,ebali bi se za eurocent.
Dok se Velika Britanija bavila prekrajanjem tudjih granica,kod nje se promijenise brze nego igdje!! "Ko se maca laca,od maca gine"
Sloboda Skotskoj, smrt tamnici naroda Velikoj Britaniji (uskoro mala Britanija).
Pobjednik dobije mikrokontroler vrijedan 35$. Besplatna dostava bilo gdje da se nalazite na svijetu. Unesite svoju mail adresu i dole odgovorite na pitanje sa Raspberry Pi! http://randomnerdtutorials.com/giveaways/raspberry-pi-model-b/?lucky=23714
fin narod, ako zele sami, neka ih .
Ljudi, za 3 dana izvlacenje. Pobjednik dobije mikrokontroler vrijedan 35$ besplatno, i besplatna dostava bilo gdje da se nalazite na svijetu. http://randomnerdtutorials.com/giveaways/raspberry-pi-model-b/?lucky=23714
Iznosite pogrešne informacije. Nije istina da mogu glasati oni koji su rodjeni u Skotskoj, a koji žive van Škotske. Oni uopće nemaju pravo glasa.
Iznosite pogrešne informacije. Nije istina da mogu glasati oni koji su rodjeni u Skotskoj, a koji žive van Škotske. Oni uopće nemaju pravo glasa.
A šta mene to briga i zašto bi iko od nas to trebao znati?
Engleska koja je taktikom "zavadi pa vladaj" pripojila sebi pola svijeta i napravila najvece carstvo u historiji covjecansta, doslo vrijeme da se i oni malo raspadaju, pa neka se raspadaju, sta fali, ionako su najpoganija nacija koja je ikad krocila svijetom, pored Mongola i jos nekih koji su, Bog sami zna koliko pljackali druge zemlje... Free Scotland!!
razumijem te Kraftwerk u potpunosti ali to sto kazes isto da si rekao 1991. godine "ne raspada se Srbija vec Jugoslavija..."
Zapravo skoro sve sto ste napisali je jedno veliko sranje? Od kud vam ove informacije? Sta lupate? Pazi ovo: "Glasati mogu Britanci i drugi građani Evropske unije, te osobe rođene u Škotskoj, ali koje žive izvan zemlje. " Po vasem znaci svi gradjani EU mogu glasati. Kakvi ste vi droga jeli u pm
Normalno da ce biti jedno pitanje na referendumu, ne mogu bit dva il pet jer onda nije referendum...
Nego sta je?
Pa glasanje koje nije referendum. Referendum je oblik glasanja gdje se uzjasnjavas za il protiv necega. Znaci imas jedno pitanje i odlucujes jesi li za il protiv. Na sta bi to licilo da ima recimo 10 pitanja?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koga briga što Mađarska nema more?