Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa đe ovaj svijet ide, svaki dan neki ratovi i nestabilnosti !
Bahrein je britansko-usa saveznik i poltron. Tamo je dozvoljeno na demokratski način tamaniti demonstrante. To nam fino i transparentno objašnjavaju ulizice iz Al-Jew-zeeeeerrreee.
Dragi gledaoci,željeli ste to,eto Vam pa gleajte.Pa tu nema SRBA ni za lijeka-a opet se jeo jače tj.rokaju.Znali su da bombarduju LIBIJU i da plaćaju placenike,e pa sada će se njima razbijati o glavu.Tko,je za maceka,neka malo priceka.Tko je za jerezu,izgubio vezu.Pa zna se tko je finansirao bojovnike u afganistaru za vrijeme bacuski.kiss kiss mudroser