Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne nasijedajte podlim namještaljkama fašističkog portala. Neka napišu KAKO je došlo do međuvjerskih netrpeljivosti.
Sta cemo komentarisati, fotografije? Trebamo se samo zahvaliti bogu sto zivimo u Evropi pa se eto taj nas sukob u Bosni nije mogao izbjeci u medijima. A da smo zivjeli negdje po strani kao ovi u CAR-u nebi nam niko glave okrenuo i niko ne bi znao da smo postojali. Neki dan citam ubijeno 20-tak muslimana u CAR-u kad su bili na pregledu kod ljekara bez granica. Inace, o ovom desavanjima u CARu je skoro pa zabranjeno da se informise.
A u nekim drugim podrucjima gdje su muslimani vecina kidnapuju djevojcice i prave pokolje i napade na hriscane, SVI SU ONI ISTI EKTREMISTI KOJI UBIJAJU RADI VJERE
Vidi se da tamo zive cisti ljudi,cestiti, sto bi se reklo osebi prisebi
uglavnom su čišći od onih koji jedu umašćene velike pacove tkz."prasce" ili ti ga krmad,znači čišći su od krmojeda uglavnom!Zar neko moze biti veci peksin od onih koji jedu uvećane pacove(prasce)?
Što ne napišu KAKO je došlo do međuvjerskih netrpeljivosti ???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stop DISKRIMINACIJI MUSLIMANA..!
"Odali su se pljačkanju civilnog, većinom kršćanskog stanovništva. Budući da ih režim nije mogao kontrolirati, počinili su i zločine, čime su posebno izazvali bijes kršćana, koji je kasnije iskaljen na civilno muslimansko stanovništvo, iako nisu bili pripadnici Seleka."