Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kaze se papak jedan \"fakutetlija vec fakultetlija!! nisi ti izgleda bio redovan ni u vecernjoj skoli SUPa. u svezi sa temom samo da naglasim da su barem 80% od te petine stanovnistva MUSLIMANI! ko sumnja nabijem ga na mog zilavog glavonju. negirati ove tvrdnje je glupo i kod komentatora samo pokazuje koliko su oni zapravo iskompleksirani sto pripadaju toj neevropskoj i necivilizacijskoj religiji. nemojte se odma ljutit nego se posvetite utakmici koja dolazi i iz ormara izvadite one crvene zastave sa polumjesecom,.... nek se nadju!! :) :) :) :)
Ja imam fakultet, dajte nam podatak koliko ima ljudi na svijetu sa visokim obrazovanjem
od toga kod nas je četvero njih.
...ma u neku ruku blago njima, ne mogu pisati glupe, nacionalisticke, uvredljive komentare...a ne mogu ni citati tudje gadosti...
Kod vas u DRŽAVI svaki drugi je nepismen
neka su oni nabili pokrivenu zenu kao primjer ;) vjerovatno sasvim slucajno