Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se slobodno setam po beogradu i pijem kafu s tadicem i jeremicem a uskoro cu pit kafu i u parizu s sarkozijem i u berlinu s merkel,ma imam je svuda otvorena vrata:)
hajte brate dosta ste nam smrdili u nasoj drzavi
hahah zbogom bosnjaci ostanite u prasini zivjeti!
zbogom zohaRI!!!
Dok komsije ispunjavaju sve vise uslova za prikljucenje u EU, mi idemo jedan korak unazad zbog politicke \"nesvjesti\" nasih vodja! Narod ce i sljedece godine odluciti kome ce dati glas, a ako se ponovi ista politicka struktura onda jedino mogu reci da BiH nema narod vec \"nenarod\"!