Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JES, ZATO SU VAS HRISCANSKA BRACA EVROPE PROZVALI GENOCIDNIM NARODOM. SAMO SE VI PRSITE HRISANSTVOM I GOVORITE DA JE HRISCANSTVO - DAVOLJA POSLA KAO STO VI RADITE. NISTE U PRAVU, ZNAJU HRISCANI STA JE ZLO A STA DOBRO BEZ OBZIRA NA RELIGIJU. DAJTE PREDAHA POSTENOM SRPSKOM NARODU.
Neka, neka lakse odu oni koji ne vole BiH.
sto se bolan pravis francuz:D...cestitam i ja tebi na ksenofobiji.fasisto bolesni retardirani
Cestitam Srbima, Crnogorcima i Makedoncima, vi ste nasa Hriscanska braca i sasvim je normalno sto mozete putovati gde zelite bez vize. To naravno ne vazi za muslimane, i onako ih ima previse ovde u Evropskoj Uniji, i vidimo kakvi su arapi, turci, bosnjaci, siptari, sve samo dileri i lopovi. FUJ!
Pa za nas Sandze ovo je odlicna vijest! Sad cemo i Evropom da haramo!Lijep pozdrav iz Berana!
j.beni evropski snobovi. stid me sto zivim na ovom fasistickom, ljigavom i ulizivackom kontinentu...fuuujjj povraca mi se, jadovi jadni sa dvostrukim mjerilima
ako allah zeli da imamo vize bolje da ih imamo, jel tako? tako je, znam ja ja sam vjernik:-)
Raduj se Srb-ine raduj. Imas i zasto. Milosevic,Karadzic, Mladic, Perisic... sve junak do junaka. Vukovar, Dubrovnik, Sarajevo, Srebrenica, Genocid... sve ponos do ponosa. I treba da vam ukinu vize. Zasluzili ste. Cestitam.
Ne kontam zašto se Srbi iz RS-a raduju sto ce Srbi iz Srbije dobiti bezvizni. Oni ipak imaju BiH pasoše, ili će sad ko i hrvati dobiti...Nije mi jasno pola Bošnjaka Podrinja je rođeno u Loznici, Ljuboviji itd....Hoće li i oni imati pravo da dobiju Srpske pasoše? Ne kontam ako je neko rođen u Zvorniku ili Bijeljini, jel ima pravo na taj pasoš, bez obzira kojoj nacionalnoj skupini pripad\'o?
- Ne trebaju nikad ukinuti vize jer svakako uvijek idem samo na Jadran bez pasosa, a poznato je da se Dalmacija sa svojih 1000 ostrva smatra najljepsom obalom na planeti, tako i ako ukinu, ja opet idem u HR, malo do ZG i to je sasvim dovoljno... - Zasto da izazivam sudbinu putujuci dalje kad svaki dan padaju avioni ko kruske, nisam pobudalio da rizikujem, nek budale lete...
sta je bilo... XAAXAXAAXAAXXAXAXXAXAA jel sad kapirate koliko ste glupi?
Konacno da i Ratko protegne noge van Srbije. Dosadili su mu vise oni derneci, pa neka malo vidi kako se to radi u EU.