Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to su bolan onii otpadnici,oni prave probleme,oni nemaju nista s islamom,s pravim islamom.samo treba uciti ,uciti i uciti,jer znanje je poput mora,cini ti se da je blizu a ustvari je daleko.prava vjera nas uci pravim vrijednostima ma gdje bili i ko bili.U znanju je spas.Nije isto 1 i 1000.treba razlikovati vece i manje.toliko
Kome je mali vadi se na kamenovanje.
p.s. u krscanskim zemljama kao sto znam nema kamenovanja i bicevanja kao kazne, to je cista zaostalost...i pre.ljuba je sasvim normalna stvar svuda, pa i u tvojoj kuci vjerovatno, samo sto ti volis lazno da moralises, ko o cemu, rava.ku o postenju, vojnik o skracenju ;-)
@europa - ne cuh ja u zadnje vrijeme da je ikad ista sudjeno muskarcima kad je ovakvo nesto u pitanju...uglavnom su zene na meti se. rijatskog zakona, ko bolan jos ka. menuje u normalnom svijetu kao kaznu??? pa ni prvobitne zajednice to nisu radile
Ako ko vadi iz konteksta to su oni koji hoce kalifate u sred demokratskih drzava. Sjeti se onog sto su ga uhapsili zato sto je u sred Njemacke trazio kalifat. Politicki islam nema buducnosti izvan granica prostiranja zemalja u kojima je Kuran vrhovni zakon, a ne ustav. Jos nesto, urbana \"redekoracija\" se ne radi eksplo.zivom kao npr 9-1-1, Madrid, Londo ittd. Toliko o \"razmjestanju namjestaja\".
po cijoj kuci rasporedjujemo namjestaj,daj bre sta pricas.i nisam uzeo eu drzavljanstvo.kazem ti opet kuran je kao uputa,pa ko hoce nek se pridrzava,a zakon je zakon,kontas, nemoj pokusavati nesto vaditi iz konteksa.
ImigranTovi cao i Bog Zeli vam vas Teo Van Gog!
*uzeti P.S. Samo da ti jos kazem da je laganje na sluzbenom dokumentu krivicno djelo u svakoj drzavi, da se razjasni zbog cega smatram da nisi zasluzio to EU drzavljanstvo, a ne zbog toga sto si Musliman. Toliko.
Ne prilagodjavate se vi nikome, nego ste dosli i rasporedjujete namjestaj u tudjoj kuci. Stvaro te ovaj @ engadin dobro pitao sto ne ode onda na istok u drzavu gdje je Kuran iznad svega. Naravno nisi odgovorio, a sigurno si uzeo i EU drzavljanstvo koje podrazumjeva da prihvatas U.S.T.A.V kao vrhovni zakon, U.S.T.A.V a ne K.U.R.A.N.! Znaci lagao si pri uzimanju drzavljanstva i pocinio time K.R.I.V.I.C.N.O D.J.E.L.O! Treba ti po tom osnovu onda i uzetio natrag drzavljanstvo!
to je sto kazes je ok,ali u kuranu je uputsvo za covjeka,nije u euru. druze moj knjiga i znanje treba da je iznad svega a ne novac,ko danas,ali sta je tu je,moramo se prilagodzavati.
Onda si dvolican, jer kada si uzimao neko od EU drzavljanstva prihvatio si ustav kao vrhovni zakon, a ne postujes to. Sto ne ode onda na istok u drzavu gdje je Kuran iznad svega?
u kuranu je uputsvo za covjeka,nije u euru.
@Europa & @ madamme Europa:\"Kada vec govorimo o zaostalosti zemalja da vidimo sta krscanske zemlje primjenjuju a zabranjuje im biblija...zato shhh...\" madamme:\"kako ste glupi svi, osvrnite se oko sebe da vidite koliko kurava ima, na istoku barem dobiju prava kao jedna od pet zena, samo prizemno bice ne vidi dalekoseznu korist od tih zakona.\" A vi onda pravac za istok, a ne dolazite na zapad da bi nama tako iskvarenima nametali \"pravi put\". Birajte Kuran ili euro! Ako vam je Kuran važniji od ustava, a vi fino idite u islamske zemlje!
treba je protjerati iz irana da se to neširi,jer pocinila je ozbiljan zlocin ubistvo i preljubu,recimo u one zemlje gdje cvjeta demokratija,ali pod uslovom da neširi proteste,pod zastavom demokratije.
kako ste glupi svi, osvrnite se oko sebe da vidite koliko kurava ima, na istoku barem dobiju prava kao jedna od pet zena, samo prizemno bice ne vidi dalekoseznu korist od tih zakona.