Može izbaciti milijarde tona magme
0
Supervulkan Laacher blizu Bona pokazuje znakove buđenja
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sijecam se kad je bila zadnja erupcija, bilo je strašno...
Pa-pa-pa-panika.
ma daj, sad ce njega svabe izmjestit nek budi tamo negdje drugo,
NASA objavila da mozemo mirno spavati, da nece biti smak svijeta, prema tome, odoh spavati bezbrizno.....
gdje su oni sto pricaju da kad bi bio smak svijeta pobjegli u Njemacku kod tetke...????? hahahahahahahahaha.....nego, kod nas vam je ljepse, ali cemo morat malo podići cijene......hahahahahahaha.....
B.iblija kaže da je svijet nastao 4.000 godina prije isussovog rođenja, dakle prije 6.000 godina. Koliko znam K.uran nikad nije osporavao navode iz B.iblije nego je samo promjenio imena likova.
@nevjernik Hajde nam ti to malo pojasni vjeru u boga, pa da i mi ateisti prestanemo zivjeti izmedju zidova. Zasto bi ovaj zivot trebao biti priprema za neki novi zivot? Sada imas mogucnost da nas osvijetlis put!
zadnja erekcjia je bila jutros sabajle
nisi svjestan koliko si ti glupson. zao mi te, ali Bog nekome oduzme i sposobnost razmisljanja jer to nije za svakoga. Uzivaj u zidovima
zadnja erupcija je bila izmedju 12900 i 11200 godina. je li tesko provjeriti ono sto se prepisuje
@Garda Napredak, znaci priznajes i teoriju evolucije, bravo.
@Garda Erupcije tog vulkana se ponavljaju svako 11 000 - 12 000 godina. A posljednja je bila prije 12 900 god, to jest puno prije nego sto stoji u tvojim knjigama, da je bog stvorio svijet. Nemoj se zamarati, komplikovanim stvarima, citaj svoju knjigu!
Mozda po nekima... Gdje nas islam uci da je svijet star 6000 godina?? Navedi samo jedan dokaz a navesti ga neces tako da ti odmah kazem, lazes =))
ne znam što se vi vjernici hvatate na ovakve informacije kada je po monoteističkim religijama svijet star tek 6.000 godina.
svi se zale na zagrijavanje, eto rijesenja, bumbe u vulkane i regulisati temeraturu. sad me preporucite za \"pocasnog doktora harwarda\". Hvala.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/02/article-2081219-0F51A2F600000578-891_634x357.jpg neće nas zahvatiti