Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prokleti Židovi...
nebi to trebao dopustiti muslimanski svijet,trebali bi se ujediniti i protjerati te zidove iz tudje drzave pa bar to izazvalo sv. r.a.t
Prisjećam se često emitovanog dokumentarnog filma \"Apocalypse\" gdje se svjesno plasira cionistička propaganda u stilu \"kako u trećem rajhu sitni kriminalci zlostavljaju nas jevreje\". Pitam se, imaju li te riječi skriveno (podsvjesno) značenje u stilu \"pa mi jevreji smo krupni kriminalci, pa želimo privilegovan tretman\".
Lijepo sa vase strane sto spominjete obje strane i njihov stav. Nedostaje ipak dodati sta je od toga legalno a sta ne, po svjetskom zakonu.
600 000 Jevreja je na palestinskoj teritoriji tako da nema nista od 2 drzave.Sve ce to biti Izrael.
Cionisti nemaju buducnost...njihovo postojanje ce biti uguseno. Oni cine ono sto je Hitler nekada cinio. Ovaj put cijeli svijet zna i uglavnom suti... Organizovan i dobro isplaniran genocid nad jednim narodom u 21 vijeku, koji traje u kontinuitetu vec vise od 65 godina. Izrael je vec preko 60 godina zadnja fashisticka tvorevina, koja je izgradjena na genocidu, netoleranciji, otimacini, nasilju, unistavanju i kao garant njenog postojanja, sve se to iznova cini. SMRT fashizmu (Izraelu i cionistima), sloboda Palestincima!!!