Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čifuti su zaradili svaki napad zaubudučih 100 godina koliko su samo genocida napravili nad Palestincima.
Iz izraelske policije saopćeno je da je Palestinac koji je pucao u Jerusalemu pobjegao i da ga je policija morala goniti dok je on nastavio pucati sve dok nije ubijen. GONITI???
Slika 3 - Židovski vehabija.
Mozda ce sad nekima biti jasnije zasto su i zidovi dijelom krivi za holokaust..nisu se uklopili u Evropu i tako ce proci i njihova semitska braca arapi..
Izraelska vojska je jaca od svih arapskih zajedno.oni razvijaju svoja oruzija i kupuju uglavnom od usa,dok arapi samo kupuju.verovatno izrael ima i nuklearnu bombu.tel aviv je 1945 bio selo,sad je metropola.izrael je mala zemlja,ima oko 7000000-8000000 a stotine miliona arapa,cijih drzava je cilj unistenje izraela mu nista ne mogu.istorijski tu zemlju su jevreji naseljavali hiljadama god pre palestinaca i arapa,tako da se taj napaceni narod vratio kuci 1948.
Semitski Židovi potječu iz Palestine i njih je otprilike 7 do 10%. Od današnjih Židova, 90% su porijeklom Hazari.
hebem li im mamu chifutsku treba ih sa zemljom sravniti... sta su palestinsaca pobili
@BivsiTurcin2 Potpuno se slazem s tobom, naime.. moj narod je 1993 nozem/sjekirom napadao do zuba naoruzane cetnike i otimao pusku po pusku i pretukao cetnicku gamad. Tako moraju i palestinci i Sirijci ili bilo ko drugi.
@Osmanlija druze najgore je što Palestinci nemaju fakticki niciju podrsku dok chifuti imaju SAD i što se izvlače na Holokaust i po uzeru na naciste postali su veći fašisti od njih...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako mozete takav naslov napisati ko da ih napadaju sto im je cejf ti bi bio miran da ti neko dodje zivjeti u dnevnoj i istjera te ?
...ovi nikad da nauče da nemožeš riješit sve te probleme tako nasilno bez ikakve vojske bez normalne države već školovanjom, znanjem itd zato su židovu tu gdje su a palestinci tu gdje su. Nadam se će bošnje naučit od ovog svega što se dešava u palestini/israelu i preokrenit se knjigi znanju itd a da odkače vehabije i sva ta govna što uz to dolazi.
Insan moze da bude vehabija, obicni vjernik, selefija, hanefija, nebitno ko, i dobro se obrazovat ili mislis da su svi ogranicenog znanja k'o ti.
Sta se svatsta tamo desava da mnogi od nas i neznaju !!!