Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@cargo ja sam uz svoju krštenu braću i pružam im podrršku isto tako ko što ti kmećiš kad židovi maltretiraju tvoju braću Palestince...pokaži malo tolerancije...tvoj komentar samo pokazuje tvoj prag tolerancije prema kršćanima u BiH..
23 mrtva hriscana, zapaljene crkve, mus.lim.ani ponovo pokazuju svoju netoleranciju prem svemu sto nije vezano za is.l.am .. odlicna vjest za RS i Dodiga ..jos jedan argument da se pokaze da hriscani i mus.li.mani nemogu skupa .. kada malo pomislim, Dodig ima i pravo ali sve dok se u USA ne stvore uslovi nemoze nista
Kako samo odjekne kada negdje kršćani dožive neku neugodnost,a ravnoduši ste ili vas veseli tragedija muslimana u Iraku,Afganistanu,Palestini,Čečeniji,Somaliji,Jemenu,Kašmiru,nedavno i u BiH itd.
što se ova bosanska vlašad uspjene i uzhrokću kad je neki nered na Bliskom Istoku a kršćani u njemu učestvuju, odmah misle da su kršćani tamo ugroženi i izmajorizirani..koji se k.u.r.a.c to vas tiče??? kakve veze imaju ti kršćani sa vama Evropljanima ?zar ne prigovarate muslimanima Bosne zbog komentara koje ostavljaju na stradanje tamošnjih muslimana, kao šta se to vas tiče ili idite tamo, tamo je vaše mjesto ! hajd sad i vi kršćani odlaprdajete tamo na u Svetu Zemlju i oslobađajte je od cionista ili mislite da vam je trebaju muslimani oslobađati a vi k.u.r.v.e evropske kršćanske se udružili sa cionistima dok vam braću kršćane ta bagra jevrejska u.b.i.j.a u Svetoj zemlji ! pogani licemjeri !
..ovo su odlicne vjesti za RS .. ako hriscani nemogu da zive nigdje sa mus.limanima a zadnji primjer je egipat i sudan,zasto ih zapad pokusava nasilu da zadrzi zajedno u bosni ?? u jednom trenutku ce neko pametan i anti mus.li.maski nastrojen da postavi to pitanje u briselu ili vasingtonu .. sa otklonom turkse ka is;lamu to ce brzo doci na red..
koptima treb dati aleksandriju neka naprave svoju drzavu .. bila bi za osalu arapku bjedu ko izreal za par godina .. ovako ce zatucani is.lma da ih protjera ..
ne psotoji drzava na svjetu gdje su musl;imani polovicno ili vise procentialnoz astupljeni engo hriscani da moze da opstane .. jadni kopti, cine 10 % a drze 80% bogatsva, najobrazavaniji, najbogatiji najkulturiniji a evo morace bjezati... stoka neobrazovanoa i zasostala u ime is/lama ponovo napada
@@I.MO I Španija je bila muslimanska 8oo godina,i poslije dolaska kršćana svi koji nisu htjeli prihvatiti katoličanstvo su ub.ij.ani ili protjerani,a džamije su pretvarane u crkve ili rušene.Probaj da nađeš nešto slično na suprotnoj strani.Arapi su bili mnogobošci,a i da su bili većinom kršćani to ništa ne mijenja,jer nije bilo prisile u vjeri.Da su muslimani odgovarali kršćanskom metodom nebi, kršćana bilo na Balkanu.Nije problem u većem procentu kršćana u BiH,nego u načinu ostvarenja toga cilja.
krstaški anglocionistički američki mozak....na 1:25 minuti ..mislio sam da oni nemaj mozak ! ovaj me video opovrgao ! http://www.liveleak.com/view?i=f8c_1317981843
Čime se ti oduševljavaš?? Misliš da je to vrhunac pjesničkog izražaja i poezije? Sesar Valeho bi se vjerovatno postidio i nikad više ni riječi ne bi napisao da ovo čuje, jelde?
kako si ti uz njih? tako što kmečiš i hrokćeš ovdje po ovom portalu..idi se okupaj i operi zube..smrdiš na bijeli luk i šljivovicu...
@Nevejerovatn... ako nisi znao Egipat nije islamska zemlja...jeste većinska muslimanska ali ne islamska..razliak je ogromna...a sad mi nešto mrsko da ti pojašnjavam...
Ne dajte se braćo Kopti , kršćani širom svijeta su uz vas...naročito mi iz Bosne jer znamo kako je to kad vam na svakom koraku uskračuju osnovna prava...opet islamska dobrota na djelu
Tolerancije?? Pa Egipat je bio većinom kršćanska zemlja? BiH je sad oko 60% kršćanska zemlja, i zamisli da odjednom postane 90%. Ti bi to nazvao \"tolerancijom\"?
jarane bolji rep nisam čuo ni od Ede Maajke ni onog šuppka Eminema, svaka čast !