Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se pravda zadovolji! Zna se ko je zločine radio, više je i nego očito!
Ma eto, svi ce biti krivi osim ovog zlocinca i onih koji su ga birali. Izbite sebi iz glave da ce neko drugi biti osudjen za ono sto su Srbi cinili. Priznajte zlocin, pokajte se, istrijebite gamad medju sobom, pa da idemo dalje.
Svet ce na ovom sudjenju da sazna mnoge istine godinama skrivane a za Ameriku i njene satelite mnogo neugodne cinjenice a da ne govorimo koje istine ce d aisplivaju u vezi muslija.Saznace se podmetanje Markala od strane CIA i ALije.........i jos mnogo sta.
opa, bato, ekavice...procenjuje? čovečnosti? jeste vi, bre, normalni?
Jest krmak, vala, dobro si, Sejo Nego, jel istina da ce proces voditi isti sudija koji se zalagao da Srbiju odbrani od terecenja za genocid u BiH? Ako jest, pa, dobro, ljudi, kako im vrisnuti jednom muski i lupiti sakom o sto (il po tintari mu); sto je previse, previse je, DABOGDA POCRKALA GAMAD
Vidi krvoloka, teroriste, ubice, krmka!!