Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plan kontinentalnih ultradesničara o osvajanju primata na panevropskom i nacionalnim „političkim platformama” dobija ovih dana konkretne oblike. Pristanak, u načelu, već su dali italijanska Liga za sever, francuski Nacionalni front, belgijski Falms belang (Flamanska stvar), mađarski vladajući Fides i holandska Narodna partija slobode (PVV). Održan tajni sastanak u italijanskim Dolomitima, a organizator i domaćin tog sastanka bila je italijanska Liga za sever.
Wilders je jedan od najzasluznijih desnih polliticara za promene stava evropskih vlada prema narastajucoj homogenizaciji muslimana u EU. Posle Wildersa nista nije isto, izjavljuju vodeci lideri evropske muslimanske lige.
Fino! :-))))))))
problem u evropi su arapi i turci koji su zaostali i nece da se integrisu.a vecina bosanaca nema problema sa integracijom.
vidi ba ociju vidi se da je neka psihopata koju treba sprzit na el.stolici
Nova EU Hitlerove čizme imaju vruće mušterije.
Nije dovoljno biti samo REALAN nego i reci sebi kojem frontu pripadas, ZA sto se boris. Borba PROTIV ne vodi nigdje, stalno si na zacelju i uvijek kasnis. Europska desnica za bori ZA osvajanje primata nacionalnih drzava na europskom tlu. Znadete li sto to znaci?
Dobro je da sami priznate svoju izopacenost, a ne da vam drugi moraju izvlaciti priznanja, kao sto moraju izvlaciti iz vaseg vrhovnog poglavara, vatikanskog Hitlerjungeda.
Kada rijese \"muslimansko pitanje\", na red dolazi rjesavanje pitanja jos jedne manjine, \"pravoslavnog pitanja\". Jasenovac je najbolji putokaz.
Nista iznenadjujuce. Fasist Wilders govori samo ono sto vecina EU politicara misli, a nema hrabrosti da javno kaze. Fasizam i pljacka su u samoj srzi krscanskog bica i njihovih institucija. Dovoljno je pogledati koliko su samo naroda unistili, opljackali i istrijebili, i to sirom planete, od Amerika, Afrike, Azije, Australije, gdje god su krocili, ali i na samom evropskom tlu. Oni, ugladjeni monstrumi koji su slusali Wagnera, do jucer su \"rjesavali jevrejsko pitanje\" i slali svoje sugradjane i komsije u gasne komore, od njih i njihove djece pravili sapun, a sada pokusavaju pripremiti teren za isti scenarij za druge evropske manjine. Uostalom, ista ta Holandija druga odgovorna zemlja i saucesnik u u jos jednom genocidu nakon Holocusta, i to ovaj put na samom kraju XX stoljeca.
ma đeće on pravo zlato vidi mu kose... nebi to on...
DIVI MU VUGLA HAHAHAHAHA ps:\'ta ce on pricati o Kur\'anu,djutan!