Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije humano,,gdje ce ga sada kiseliti
Ako nam uvedu ovakav zakon onda politicarima nista od sex-a xD
Genetika je nasljedna pola od Baba pola od majke pa mozete zamisliti kakav gemist bi dobili jednu veliku budalcinu , drogerasa , ubicu ?????? E sad sta rade nase sudije dali provjeravaju ove nase Srbe, Hrvate , Bosance i ostale i njohov nivo inteligencije i zasto njihova djeca prave toliko problema pase jos udruzili sa roditeljima da zajednicki rasturaju sa pistoljima , nozevima , bombama
Pa da im je zabranjen, tebe nebi bilo na ovom svijetu sinko dragi :)
Macane, tako je brani nasa prava :*
Ja se ne sexam meni ga samo mecu a ja stenjem.
Cuj nisko-inteligentan homosexualac nije svjestan posljedica? Sta boje se da nece neko ostati trudan?
Meni je pretilo da mi zabrane sex zato sto mi je veliki. Medjutim mama Zelenog zuba je reagovala i rekla da ga njeni guzovi dobro podnose.
polovini bosanaca je vec zabranjen sax, mislim, bio je jedno vrijeme, nez jel se sta promijenilo
Hajd nek je i Dodik zavrsio na sudu
Ma novinarske gluposti,
@q..e da je to zabrana na Bliskom Istoku, radilo bi se o ugrožavanju demokratije i ljudskih prava, ovako je to samo \"nesvakidašnja odluka\".
Citajuci tvoje komentare da se primjetiti da si pravi primjer liberalnog zapada. Zajebavas se na racun Arapa, Srba, Hrvata...imas obraza da lupetas gluposti na vijestima iz crne hronike...a podrzavas homoseksualce. Ako zapadni mentalitet znaci biti poremecena individua, neka onda hvala ja bih ipak ostao bosanac sa pravilnim moralnim vrijednostima pa makar izgledao i zaostalo u ocima tog zapada ;)
Znaci , polovini Bosanaca treba zabranit sex !?
ovo gore-bio mi ukljucen caps xd
uskoro ce i spermici da rade iq, pa ko prodje prodje..stvarno mi je ova pametna
Nek su mu, dodushe ne cudi me da je neko sa 48 IQom peder ^^