Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anders Breivik dobio 21 godinu a ovaj 30god. Demokratije...
Aida, ako ti se zivot sveo na to da sjedis i traziv tipkace greske u clancima, i onda ih jos zapisujes, jednu po jednu, mislim da je vrijeme da izadjes van, upoznas raje, popijes kafu, vupi, nesta...Get a life!
,,ZAO MI JE COVJEKA,, ALI SADA BAR IMA KAKVU TAKVU SANSU DA IMA PRVO SEKSUALNO ISKUSTVO SA AMERIKANCIMA DRUGE BOJE KOZE . . . . . . .MIRICA
@Fadil Alen jeste bio u VRS, ali nikada nije mijenjao ime. Anes nikada nije bio u VRS, zato što nije ni imao godina za regrutaciju. On je 1977. godište, pa nije ni bio obveznik. Dragan Subašić Tutma je radio u Elektrokrajini, dobro se \"peglao\", ali nije bio neka lopina, više prgav i lud. anes je budala za sebe, nije bio neki razbijač, ali zato pištolj, puška, bomba, ma pucao je za dobar dan. Eto to je on. Mnogi su ga se klonili, a mnogi i plašili. Pošto sam sa Lauša nisam ga zarezivao ni sekunde i to je poštovao. Svakako da je nešto pokušao ne bi stigao ni do Rače, a kamoli do Amerike.
Ljudi, nemate pojma, ali se tako bespotrebno prepucavte na nacionalnoj osnovi. Bolesno je to. Anes Subašić nije terorista. A nije ni musliman. Čovjek je iz mješovitog braka, pokojna mati mu je bila muslimanka, a otac mu se zove Dragan. Stričevi mu se zovu Miloš i Plamenko. Uvijek su bili žestoki. Anes je luđi od svih zajedno bio. U Banjaluci je udarao reket i odlično živio od toga, dok nije pretjerao, pa je nakon pucnjave ispred kafea Elit u BL bio ranjen, a to mu je bio signal i da pobjegne iz BL, jer mu je glava postala bezvirjedna. Čudnim kanalima bježi vani, a onda i SAD, gdje mu živi rođeni brat Alen, koji je potpuno drugačiji, miran, vrijedan, dobar i porodičan, sve ono što Anes nije. I to je ta priča. Moguće je da se upleo u neke igre sa određenim krugovima, ako je to uradio, uradio je zbog love, on je kriminalac, a takvi nemaju vjeru, naciju i identitet. Zato su ga i ispalili, zato što je bio najslabija karika. Prvooptuženi dobio 12 godina manje?
Pouzdano znam da postoje placeni ljudi kojima je posao da na forumima i komentarima blate druge i drugacije ... to rade profesionalno posredstvom agencija i najcesce nisu locirani u istoj zemlji cijij forum ili portal obradjuju. Ne padajte na provokacije.
Samo mi objasnite, kakav je to islamski terorista koji je učestvovao, po vlastitom priznanju i izjavama nekih svjedoka, u rušenju nekih banjalučkih džamija?
anes subasic je sin dragana i rahmetli fadile.draganov otac je bio musliman,narodni heroj,a majka srpkinja,tako da su anes i njegov brat alen 3/4 muslimani,a 1/4 srbi.tokom rata i otac dragan i oba sina,anes i alen su bili u vojsci rs,a mjenjali su imena da ih ne bi srbi ubili.alen je ozenjen srpkinjom i izjasnjava se kao srbin.anes je presao na islam nakon majcine mu smrti.cijela porodica je arogantna i sklona lopovluku i nasilju.ne mislim da anes ima ista s terorizmom,mislim da su mu podmetnuli.
Poturice kada im zagusti oni \"krst na se i krme predase\"! Sta ocekvati od sljama srpskog otpada nego da mjenja imena, vjere, a ma bilo sta samo da njegovoj guzici bude bolje!
TREBA TEK DA DOKAZE DA LI SE ZOVE ANUS ILI MLADEN !!!
nije ni cudo sto je banja luka glavni grad RS, zgob ovakvih prelivoda bosnja....sad te ameri ima da karaju, ako nisu srbi.....
Bosanac? Zasto? Naturalizovani Amerikanac...zasto bi se on i dalje nazivao Bosancem uopste? Sto da moju naciju i drzavu povezuju sa ovim majmunom?
@srbin i tako...dok ja bijah sultan, svakom srbinu koji ne htjede primiti Islam za prvu bračnu noč pojebah srpkinju...i tako 500 godina...pa šta misliš srbinu sada...kolike su ti šanse da nisi turčin??? a tvoje se mame posebno dobro sjecam;)
slomismo se oko toga koja je najbolja najstarija, najispravnija nacija a hljeba nemamo jesti ni jedni ni drugi ni treci ovo nigdje nema
Mladen ili Anel - popusi ga ti svakako
A zasto to ne bi covjek smio javno reci? Jesmo li demokratska drzava ili ne?! Ili mislis da bi se neko plasio reci u sred Ferhadije sto misli o Islamu. Nismo Iran jarane! Ja sve u oci svakom kazem, i muslimanu, i krscanu, i ateisti, i Hrvatu, i Bosnjaku, i Srbinu, sto mislim o njihovim uvjerenjima. Moram da se brinem da nekog ne uvrijedi moje misljenje? Ne brinu se ni oni da li mene vrijedja njihovo! Imamo pravo glasa.
Idiote, Mladen je Slavensko ime! Nije krscansko jer to ne postoji, kao ni muslimansko ime.