Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo ili nikako se razmatraju glavni motivi ili razlozi o nezadovoljstvu i opravdanosti neslaganja UK predstavnika u EU, ne mislim da, opravdani razlozi ne postoje, ali stim da se sve može dogovarati ili mijenjati, za takav važan potez kao što je Brexit nije dovoljno.
Bi li volio da se prezivaš Jesetra ?
Ostanak Škotske i ako je uslov referendum o nezavisnosti od UK, če imati veliku podršku od EU, a posebno od američke diplomatije.
Škotsa je država članica u uniji sa Engleskom, a ne neka regija kao što je Katalonija u Španiji. Dakle, radi se o sasvim različitim uređenjima. Katalonija kao regija u Španiji po tamošnjem ustavu nema pravo na referendum o nezavisnosti, dok Škotsa kao država članica to pravo ima. Neka se poštuje ustav i zakon i sve će biti ok.
Legitimno je pravo ŠKOTSKE kao države da traži ostanak u EU. Englezima neka je sretna "sloboda".
Ako se Škotska odvoji od Velike Britanije onda će i Katalonija tražiti da se odvoji od Španije. I onda će ovi naši iz RSa se na isto pozivati tako da škoti, neka vas gdje jeste. Ionako niste uticajni za EU.
Škotska je država članica u uniji sa Engleskom, a ne neka regija kao što je Katalonija u Španiji. Dakle, radi se o sasvim različitim uređenjima. Katalonija kao regija u Španiji po tamošnjem ustavu nema pravo na referendum o nezavisnosti, dok Škotska kao država članica to pravo ima. Neka se poštuje ustav i zakon i sve će biti ok.
svi će se odvojiti samo ovaj naš nesposobni Dodo glumata okolo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)