Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
`Ajduk.. takvi su mu i đedovi bili
zar mu nisu đedovi sjekli glavu turcima i to rukama leteći na pegazu :D
bosna, katolici dobri, pravoslavci loši, ne zaboravi da smo se pomagali
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Posto je momak iz Srbije, onda su komentari da je lopov, pljackas i sl. Da je kojim slucajem iz BiH, onda bi bili komentari u kojima se slavi njegova dovitljivost, cestita na uspjehu, pise o tome kako nas svugdje ima i sl.
Fala Bogu da su Hrvati i Bošnjaci teške poštenjačine...
Marko (slika desno) je samo prepisao od Amera kako se to radi. ZAa razliku od Marka Ameri to rade čitavom svijetu, klepaju gdje i koga stignu preko raznih MMF-ova i inih zločinačkih organizacija. Marko brate uz tebe smo!!
Marko je odličan dečko! Vrijedan, radišan, sportaš..U Ameriku je otišao prije dvije i po godine preko programa ‘Work and travel’ za studente, vozio je kamion, snalazio se… Roditelji su mu razvedeni, i on je već duže vrijeme živio u Novom Sadu, gdje su mu i mlađi brat i sestra. Svi u porodici su pristojni ljudi, ova vijest će ih dotući. Možda su ga uvukli, mlad je on i još naivan – riječi su jednog od njegovih prijatelja.. Pročitaj više na: http://tuzla.danas.info/2014/09/02/student-iz-srbije-opeljesio-banke-u-sad-uprijatelji-u-soku-bio-je-vrijedan-decko-sportas/
Vjerovatno je prije "studiranja" po Americi "studirao" po srbiji, pa kad je sve naucio i kad mu je stivo postalo malo, otisao na specijalizaciju u Ameriku. Za par godina, on ce biti kandidat za predsjednika srbije. Sto bi srbi rekli: svjetski, a njihov.
još uvjek se čudim da je samo jedan od njih četvorice iz srbije
Nikad mi nije zao bilo kad neko pljacka te velike banke...
Gledo puno filmove i taj.
Masallah.
Marko iz Srbije da, Srbija iz Marka-nikada :D