Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene bi bilo stid da sam Srbin i da mi ovaj daje podrsku za genocid koji je napravio narod iz kojeg dolazim. Kukavica nije smjela muslimansku zajednicu da napadne vec napao svoje krscane koji su za suzivot i toleranciju.
haha, kolko li ce para ovaj breivik iz ovoga izvuci
Ovaj norvezanin srpskog porijekla i terorista Breivik je JAKO dobro znao i svjestan je bio sta je radio ko i ostali srpski monstrumi i teroristi ! Ko sve srpske pic.kice, pic.kica ostaje pic.kica teroristicka i genocidna ! Posaljite mu jednog crnca da mu svako vece pokaze koliko moze vrisnuti kad mu ga stavlja ! Brevik - Dodik STO RIMUJE !