Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spijun !!!
ćifutska posla...
jb\'0 vas štraus-K(L)AN . da bogda va, guzio majku, a vi ga veselo branili
mozda je ona njega silovala
Kepec malecki ( car-kozji ) ima da crkne od muke...nije mu uspjela zavjera...on je servije brale...lazu , lazu i podvaljuju...!
Pogresno\"serme\";trebalo je \"sperme\".
Kako to da su nasli tragove NJEGOVE serme na NjENOJ odjeci?Zasto je jos jedna prostitutka izjavila kad joj je platio za sex i ponasao se kao zivotinja?Zasto Berluskoni placa prostitutke?Odgovor svega je ZIDOVSKI LOBI!
Ja sam ubjedjen da je on to ucinio. Samo jaki ZIDOVSKI LOBI je ucinio svoje tako da ce ga osloboditi. On je imao usvojoj familiji isti slucaj u Francuskoj. To sto pise stampa treba se pitati u cijim je rukama.
kao što sam jednom pisao... čovjek je nevin a ovo je filmska namještaljka :-) eto njemu u njegovih 60 i nesto godina pored toliko visokih škola i posla na samom svjetskom vrhu, njemu na pameti jedna guzicica od sobarice kao da nije imao na stotine zena sa svojim utjecajem, moci, novcem i kao da nije mogao imati i ljepse i bolje na sigurnijim mjestima :-) dovoljno da je dosao u Bosnu, Mrču Goru ili Srbiju mogao bi da bira