Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko kada,ali ovaj put POTPISUJEM !
@ Akademik - nadam se da će ti Bog dati sve najgore u životu, retardirani stvore.
ovaj tip sto se naziva akademikom (koje li ironije) je stopostotni kreten. definitivno.
ti AKADEMIK si stvarno IDIOT i KRETEN .. ajde ..u redu je kada se zafrkavamo ali ti si stvarno prejerao .. ovo od jednog Srbina
SVAKA CAST za vjest.. PRAVI Bosanci vole kada USA salje vehabije na onaj svjet..LONG LIVE USA
OVO JE TUZNA VIJEST ZA PSECI IZMET OLICEN U LIKU I NEDJELU POZNATOG IZMETSLAMSKOG TERORISTE REISA CERICA KOJI MASTA KAKO SE NASLADJUJE CMAROM HALAhovog POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA I ONDA SVRSAVA PO ZVALJAMA POTURICKE BOLESNJACKE STOKE
Kenane bo, što piješ kat ti škodi !? Pa ni ramazan još nije prošao, a ti već baljezgaš. Kakav poraz ? Čiji ? Od koga ? Sačekaj barem da Bajram prođe, pa onda ožeži. U potocima. Ti građanine, očito zaboravljaš da su huligani koji razbiju autobus ili tramvaj, koji napadaju nedužne prolaznike samo NAVIJAČI. Ništa više. A bogoti sokole, zašto ne napadaju Marokance, stanovnike Jemena, Indonezije, Malezije, Kirgistana ...... Nisu muslimani, illi šta.
Ne znam samo ko ima ingerencije da nekoga nazove teroristom a nekoga komandosom. Iz cijelog članka i izneseni činjenica mogu da shvatim da su francuski teroristi ubili četvoricu mladića. Jedan od njih je bio sumnjiv ali sudski proces nije nigdje ni vodjen al je kriv jer je musliman, a vjerovatno su i ostala trojica pa nije ni steta sto su poginuli.
ubili su njega ali nisu ni za trenutak odgodili svoj poraz.
je li ko vidio mladica?
daj nemojte više kenjati sa pojmom \"najtraženiji terorista, najopasniji svjetski terorista\". previse je tih najopasnijih i najtrazenijih \"terorista\", pa se zdrav razum s pravom pita hoćete li se odlučiti više da tu titulu ostavite Bin Ladenu ili ćete je koristiti kod svakog drugog gladnog somalijca koji nosi kalasnjiukov. odlučite se više, nismo svi stoka!