Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ewtrwet e da je bar vise takvih kao ti, danas bi Europa bila puno bolje mjesto bez smrdljivih Turaka i Poturica
Ja ne znam, koliko covjek treba biti bez dostojanstva, da se idem nekome moliti i prolaziti kroz sve njihove torture i ponizavanja samo da bi zivio sa smrdljivim krs*canima. Bolje vam je sjedite kod kuce, pa makr samo krompir jeli.
Fasisti! Sto se ne ugledate na Bosnjake koji su u samo jednom danu drzavljanstva podijelili hiljadama mudzahida koji nisu znali ni jedne rijeci bosanskog! BIH4EVER!
Mi smo Bosnjaci ali i Turci. Austrijski stavovi direktno stete nama Turcima.
Ne, ovo je cisto fasisticka odluka.Ne moras uopsta vladati jezikom da bi izasao na trziste rada.
800.000 stranaca sto slagase nadodaj jos toliko onih koji su stranci a imaju domaci pasos!
I treba zahtijevati poznavanje jezika, jer ima toliko ljudi koji žive u inostranstvu po 20 godina, dobili su državljanstvo i dokumente, a ne znaju se ni sporazumijevati.