Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ovo zmijurina
Ona teska jarane,
...bog ti jadan, kakva vještica. i džeka nikolsona bi prestravila.
👍👍👍👍😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hillary bi mogla malo u zatvor neki da ima pravde. Kako laze i muti zena covjece, samo laze, nevjerovatno. Isto i muz, i cijela stranka, i medije, ovo ako pobjedi ce biti ukradeni izbori. Al ce je zato Trump i Republikanci na jesen poslati kuci. Nevoli je narod, i oni nezavisni glasaci, samo crnci i Demokrati penzioneri stari i zene glasaju za nju. A steta, Bernie je legenda, Tito, al svi su protiv njega, medije, stranka, banke, Wall street i svi bogatasti. Tako da je dobro doguro i do sad.
Ne bi ja glaso za hanumu rasturenu klimaksom a vi kako hoćete.
Ova ako pobijedi negine nam treci svjetski!!! A ko kod da pobijedi nece se puno toga promijeniti oni su sebi zacrtali jedan svijet jednu religiju, a svi resorsi svijeta da pripadaju njima!!!!!!
Clin se Clinom izbija...
#FeelTheBern
E jes prava guska
Bil ne vadi..
Monika stisla...
Hilary je pobjedila ima godinu dana.
@Vicious kome govoris?
Ko da oni neznaju i vec nisu odabrali moj druze!
Nema od ove Amerike nista, sve kloc do kloca, ovo ko okrece se kolo sreca pa je sad red da bude neko retardiran.
HILLARY ❤❤❤❤❤❤
kerime pobijedit ce ona
hahaha sta ti je ba dns?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba novi Gavrilo Princip da se rodi samo zbog ovakvih spodoba okupatorskih
@Lostframe Ne umire mi se i ne bi doživotnu u Guantanamo