Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuti od ovih zlocinaca ovakvu izjavu, je smijesno, njih moras citati suprotno od onoga sto kazu. Gotovo svaki put, to je takva strategija ratovanja, nikada oni nisu krivi jer jednostavno su zasticeni kao bijeli medvjedi. Da li je neko nekada rekao da se sistematki unistavaju muslimanske zemlje, nije nikada, a sta su uradili u Iraku, u Libiji, sta rade u Siriji. Prepolovili su narod u ovim drzavama i nece stati na ovom planu, taktika je veoma zanimljiva.
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg o moralu :-)) Moralno je neprihvatljivo bombardovanje terorista koje je NATO naoruzao. Treba bombardovati Doktore bez granica i svadbe po Avganistanu. Lice Stoltenberga je lice NATO pakta. Krvozedno i zlo. I Gestapo oficiri su imali prijatnije njuske od ove zvijeri.
@bosman345 De si bre, bosko? Jedva te prepoznah. Kad ne psujes i ne proklinjes, ne licis na sebe. Selam od akademika :-)
A kada ste vi bombardovali Beges onda je sasvim bilo ok..
@bosman345 Eh moj prijatelju cudim se da jos florescentno cvjece nije pocelo svjetliti po noci u Sarajevu
@bosman345 tO DA IMAS U DVORISTU RADIO AKTIVNOG MATERIJALA NA IZVOZ