Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adna Ibrisevic je bosanka koja je u njegovoj stranci. Predila je ime u Anna i sjedi u Briselu. Za 10-ak godina koliko je pratim u politici nikad nije niti spomenula Bosnu a kamo li nesto korisno uradila . Ali je zato unovcila p.i.zdurinu j.ebavajuci se sa ovim ljigavim zutim dr.k.otinama
Frajer 80% svog kapitala ima u ruskoj naftnoj industriji. A kumovo je i blagoj kazni Plavsicke. SVEDSKO LJIGAVO DJUBRE
Sve je tacno tako slazem se,postoje i dokazi da mrzi bosance i hrvate.A doci ce mu glave ti isti srbi i rusi,kao sto ubise Anu njihovu ministarku Svedsku,samo polako pa cemo vidjeti dokle ce biti kompanjoni sa njim.
Karl Biltd je jedan od najvatrenijih Mladicevih jataka, jedan od najvecih lobista za stvaranje Velike Srbije i jedan od najekstremnijih neprijatelja BiH i Hrvatske.