Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Gazi je ubijanje djece borba protiv terorizama
jes brate jenkijima i cionistima su Palestinska djeca sa korom hljeba u ruci teroristi al stace se u kraj i tom zlu jer nije nicija gorila do zore nece ni cionisticko jenkijevska 🇧🇦❤️🇵🇸
60% Nafte Izrael uvozu iz Kazahstana i Azerbedjana. Treci najveci uvoznik zeljeza i celika iz Turske je Izrael. Egipat je zatvorio granicni prijelaz prema gazi. Koroz Egipatski kanal prolazi 90% snadbjevanja Izraela. Ma ja, Amerika je kriva i zavjere protiv muslimana
Baš su potrešeni pogotovo ovi iz Izraela i Amerike !!!! iSIL je izraelska teroristička organizacija i oni napadaju samo u muslimanskim zemljama i u Evropi, Aziji, Americi gde nema cionista. Nikada nisu napali cionističke ciljeve.
brate zna se da je isil= israeli secret inteligence service
Vehabije i jesu britansko - ionitički produkt
U vjerodostijnim hadisima stoji da je dobrocinstvo prema roditeljima prece od borbe na Allahovom putu. A roditelji ovih narkomana vjerovatno su na ivici srcanog udara zbog njih. A najveci stepen borbe na Allahovom putu je ustati i reci istinu ispred nepravednog vladara. Postupci ovih narkomana su sve osim borbe na Allahovom putu.
Pametnije bi bilo da osudjujete teroristički čin tzv “slecijalnu vojnu operaciju”, rusi ne zasluzuju ovo
Otud-ovdud opet muslimani. To je meni tako tuzno i jadno. Biti toliko zatucan i glup da te neko na ovakvu stvar nagovori. Tacno se vidi da muslimani u BiH nemaju veze sa ovim kozojebima. E sad sto nece da se ograde od njih to je druga stvar.
OKO ZA OKO
Uhapsiti počinitelje i nek Putin javno njih strelja u Moskvi. Članovi Mossada obavještenje službe Izraele prije par mjeseci uhapšeni u Istanbulu. Šta su planirali u Istanbulu članovi Mossada je pitanje samo može samo loše biti ništa dobro od Jevreja očekivati.
Kaze Bijela kuca da teroristicki napad nema veze sa Kijevom...a kako su ovi bljedoliki ofirni..
žao im rusa?
ISIL=Američko-Izraelska režija,od Iraka,Sirije veoma dobro poznata šema.Centralna Azija je plodno tlo za prve,što cionisti vješto koriste.Dok ne plati par stotina jenkija glavom negdje u bazi na BI. neće se smiriti...
zaboravio si Libiju, prvo su tamo haos napravili, pa sad se plemena bore oko vlasti
Ovo je užas na koju svaki normalan čovjek ne može ostati ravnodušan. Teroristički napadi sa ovakvim ishodom se u Palestini dešavaju svaki dan, posljednjih mjeseci. Gdje je kraj ovom svemu?
Ovo je cista teorija zavjere da je ISIL ovo je cifutsko planiranje jker zijonisti imaju svoj cilj da skrenu medijsku paznju kako bi jos vise pocinili zlocina u Gazi . Prije 20 dana su Ameri upozoravali da ce biti neki terorizam u Moskvi kako oni sve znaju majkumu za razliku od ostatka svjeta ovo je meni sve sumljivo kao 11 septembar da jos nije odpoceto sudzenje tim teroristima sto sjede jos u zatvoru cudno da javnost ne sazna istinu.
Ne cujem Allah Akbar na snimcima! Interesantno, na taj dio su zaboravili
Možda su ostavili lične karte ?
bravo👍
Ovakve stvari se obicno desavaju kada se zeli skrenuti paznja sa necega. E sad sa cega ko ce ga znati ali mirise na americko-izraelsku operaciju bez obzira sto govore da je ISIL.
ISIL kakav god da je mislim da ovo nije uradio niti da ima interesa. Nije mi bas drag ali ako iko odrzava dobre veze sa islamskim svijetom u posljednjih par godina onda je to Rusija sta god mi mislili. Nema logike da ovo urade nikako.
Zato sto gledas iz pogresnog ugla. Svi normalni znaju da je taj isil kreacija i organizacija Amerrike i poznate CIA e i obavjestajnih sluzbi tipa MOSAD. Ako tako postavis stvari sve ce ti biti jasno kao dan.