Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad im presusi nafta pokorit ce ih Izrael i zavesti IV Reich!
kao i obično u ovakvim i sličnim prilikama , kako uvijek odaberu ovakvu sliku, žena u čadoru iza rešetaka, ima li kakva slika pokrivene žene u lancima, ne bi li tako portal prikazao još tragičnijom i strašnijom ovu vijest, ako ovo uopće može biti vijest, pa hajd\' budi pametan i ako možeš pogodi smislom ogoljele. Od poštovaca salonskog i kabienetskog islama , koji se snebivaju od rada i posla i svjetlosnim su godinama udaljeni od životnog i živućeg islama, imam jutarnje mučnine .
Yo Islam, Go Islam, Hablahublahabla hubla, pa Kur\'anom u vugla, Habla Hubla, Vakiti Tukiti Habla Habla....
pa gdje je ovde pamet?
Mostarac,rezimi koji vladaju danasnjim islamskim zemljama i tamosnje pravosudje su sve,samo ne islamski. Pravog islama nema odavno. Mi u Bosni nismo presli na ovakav islam i sam odlicno znas da u Bosni nije nikada bilo ovakvih primjera. Islam su iskvaarile raznorazne placene grupacije koje se finansiraju iz zapadnih zemalja,narod je u svemu tome kriv sto je neuk, sto ne cita Kur an i ne razmislja vec prihvaca slijepo sta mu se namece. Npr S.Arabija je zemlja vehabija,odavno. Tuzno je sto svi posmatraju islam kroz ove naaopake stvari koje su postale vazece i mocne. Pravog islama danas i nema skoro...mi u Bosni smo vjerovatno haman posljednji koji imaju koliko toliko zdravo vjersko razmisljanje. Naravano,neko ko nije dovoljno upucen u islam ce pomisliti bas sto i ti. Zbog toga se takav -islam- i stvorio. Bas s tim ciljem jer pravi islam zagovara jednakost spolova, ljubav medju ljudima,ravnomjernu raspodjelu bogatstva,milost,toplu rijec,pomoc a to ne odgovara svjetskim rezimima.
daj Biže da se stanje u saudiji promjeni, tamošnji su zatvori prepuni onih koji smetaju tamošnjem sistemu, to najbolje znaju oni koji odu na hadž, pored imama koji drže hutbu stoje policajci,ko fol da ih čuveju od napada, a u stvari čekaju mig nekog iz službe državne bezbjednosti , ako bi šta rekao i kojim slučajem poremetio kodove tog totalitarizma . malo je reći žalosno, muslimani u bih koji u zvijezde ukivaju saudiju, ujeli bi se za stražnjicu poslije jedne hefte života u takvim prilikama, eh nek i ovo napisah u gluhoj BiH.
ne znam daj Bože da je kamenovanje kazna za pedofile...slusam sinoc onaj najnoviji slučaj rodjak staratelj kod cazina jos prodavao djevojcicu od 14 godina koja mu je nećakinja. Islam je napravio savršenu kaznu za ovakvew stvari. Na trg pa da ga do smrti kamenuje 100000 ljudi i to bez griznje savjesti...nema bolje kazne
Bice ovoga i u Sarajevu za koju godinu... Samo kad cujes kantonalni serijatski sud osudio djevojku i njenu nanu na bicevanje i kamenovanje jer su se na ulici pozdravile sa muskarcem koji im nije rod... \"Ritualno bicevanje i kamenovanje ce se izvrsiti u Zetri u 19h, mjesta su numerisana, dodjite ranije da bi se izbjegle guzve! Zauvijek vas, Ajatolah Ceric!\"
Samo dokaz koliko su savrseni i religije i oni koji se kunu da ih provode... FUJ!
a da li je ovo smisao religije, o bilo kojoj da se radi...??? strasno...
A da malo analizirate sta to \"sveti\" Petar, zaduzen za sirenje kriscanstva, kaze o zenama .. Ne smiju pricati bez muzevog dopustenja. Odgovorne za prvi grijeh i sve patnje covjecanstva. Devijantne, lazljive itd... A crkve pune osudjenih pedofila... Juce vijest da je zena izbacena iz katolicke crkve, jer joj je kcerka koju je ocih silovao pobacila... Eee ko se nadje da komentira..
mozda su ovakve kazne stvarno glupe i rigorozne,ali meni je gluplje kad poludjele starice orgijaju sa mladicima,kad mladici orgijaju sa djevojkama ili drugim mladicima.........mozda ova starica i nije kriva ali toliko je nemorala na svijetu,toliko pedofila i siledjija,pedera i lezbejki..........svakakvog bluda da vise ne znamo ni gdje sa svojim dijetom dok hodamo ulicom ili gledamo tv.
Trebalo bi Dodika izbicevati
To su one Sudije koje imaju direktnu telefonsku liniju sa Bogom.Naj sramniji rezim naq Svijetu. Fujjjj
Ne seri Mostarac kad nemas pokma o ceme pricas. Zena u Islamu ima vise prava nego muskarac ako bas hoces da znas.