Nove zabrane za domaćinstva
0
Stanovnici Šangaja smiju imati samo jednog psa
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živim u Kini već 3 godine, puno toga nije uopće istina što pišu naši mediji. Nažalost pojma nemamo o Kini a niti se trudimo nit žalimo saznati. To je vele sila u svakom pogledu a pogotovo ekonomskom, oni već više godina imaju rast BDP oko 8 %.
Njima su psi ko\' krave ili ovce covjece, ne kao kucni ljubimci, vec vise kao domace zivotinje na koje se navelko konta po pitanju prehrane.
1.posto sam dosao iz pekinga prije 10 dana- nije istina da mogu imati jedno dijete . vidio ih ja ocima 2 i vise cak i pitao jesu li od istih roditelja-nekad bilo. 2. Tamo ce policija osigurat sve na svijetu i niko pisnut ne smije sto je pravo dobro jer te ne moze niko roknut utokom ili silovat. 3. u Pet shopu u beijingu prodaju Haskija a to je pas koji naraste do 60 cm sto je malo vise od 14 cm. Ciste zapadnjacke lazi. Prosetajte nocu u jednom od New Yorskih parkica pa necete nikad vise ugledati svjetlo dana
Tišina bošnjačići! Nijedne da nečujem od vas,nije ovdje Semiha gradonačelnik,nit se zaobilaznica pravi 10 godina,nit sandjaklije vladaju gradom,nit Gras vozi po Šangaju.Nijedne,naprimitivniji i najlijeniji,najparazitskiji stanovnici evrope!
kod nas mozete imati 100 kerova. :D bujrum!
neka dodju uze dacemo im koliko hoce..nek ih kuhaju,jedu,okreću na ražnju..šta god žele..
Tačno sam znao kakvi komentari ovdje slijede.
Čuj ljubimci. Hahahahahaha i meni su jagnjad.
koliko ih smiju komada imati u zamrzivacu.. ne begenisem ih jer jedu pse