Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanje u Bosni ?? ne bi rekao, mi smo se branili od agresora dok se oni bore protiv legalne vlade koja im eto sad odjednom smeta, naravno isti scenarij kao u Egiptu,Tunisu i Libiji podpognuti američkom obavjestajnom sluzbom koja naoruzava i oprema kvazti pobunjenike ...
Eto. Svetu da je stalo do Bosne intervencija bi sledila jos 92\'. Mislim, uspeli su da obuzdaju Hitlera, a nisu mogli kao fol Slobodana, nego im je trebalo 4 godine. Taman da se medjusobno toliko pounistavamo da nam samo STRANE investicije, privatizacija i prodaja svega naseg mogle pomoci. Glup je svaki narod koji mislim da su im cifutsko-imperlijalisticke sile prijatelji.
Zbog mrznje ste srusili 16 dzamija u Banjoj Luci,a muslimani i ARBiH nijednu crkvu nije srusila.To dokazuje da ste zadojeni mrznjom do kosti,ali nije ni bitno,ne mozete nam nista!!!
Koliko si ti neupucen,to nije normalno.Mi smo branili vjeru i domovinu zajedno sa pravoslavcima i katolicima,a vi ste nas napali zbog vjere-TO JE JEDINA ISTINA,pa ti skontaj ko je tu primitivan!!!
Jedini razlog americkih intervencija sirom svijeta je istresanje osiromasenog uranijuma kojeg moraju negdje istresti da se ne bi skladistio na americkom tlu. Decenijama nakon tih \'\'humanitarnih\'\' intervencija ljudi umiru od malignih bolesti.
I nedajte da vam se dogodi Dodik, Izetbegovic B, i ostali kada prolijete krv i ostanete bez svojih najmilijih....
ubiti asada ko gadafija,seseljevog guznog havera
Tamo dolje je situacija mnogo gora nego što je mediji prikazuju...vjerujte...
SLAZEM SE DA IMPERIJALISTI POKUSAJU OVO ISKORISTITI, ALI TO NEZNACI DA SIRIJSKI FASISTICKI REZIM NE UNISTAVA SISTEMATSKI ZIVOT U SIRIJI DESETLJECIMA VEC, BIO SAM U SIRIJI I VIDIO SAM SVOJIM OCIMA BRUTALNOST TOG REZIMA, I JOS NESTO SIRIJA JE SVE VRIJEME RATA U BIH BILA NA SRPSKOJ STRANI, NIJE BOSNU NI PRIZNALA, NEMA DIPLOMATSKE ODNOSE, AMBASADU, TO JE SIRIJSKI REZIM KOJI BRANITE, U CIJIM SKOLAMA SE UCI DA JE U JUGOSLAVIJI RAT UZROKOVALI ISLAMSKI FUNDAMENTALISTI KOJI SU IZASLI NA \"LEGITIMNU VLAST\" SLOBODANA MILOSEVICA!!!!! NEDO BOG NIKOM DA ZIVI POD TAKVOM VLASCU, ZA MNOGE I SMRT JE DRAZA OD TORTURE STALJINISTCKI HORDI BAAS PARTIJE
@i? E jesi retardirani vlah svaka ti čast!
@@SRB-IN I rusi su dolazili i bilo ih je vise nego mudzahedina i nikad nisu nazvani teroristima i nikad ni jedan rus nije osudjen za zlocine...Ali eno sad ih bruka lezi 2 metra ispod zemlje u donjim milicima i eto im velika srbija...
Čuj kretena bošnjačke strane razvaljivale ovu zemlju...Sta smo trebali stojati skrštenih ruku i ne pucati...Pa nismo mi isli u beograd i novi sad razvaljivat njihove gradove nego su oni nas napali a mi se branili i onda ti glupi novinare kazes bosnjacke snage razvaljivale Bosnu. Malo procitaj nesto prije nego sto nesto napises
A rat u BiH je bio i agresija i gradjanski rat! Naravno da su se stanovnici Bosne medjusobno sukobili, i to je bio gradjanski rat. No ucestvovale su i regularne jedinice iz Srbije!! Uzicki korpus, Niski specijalci, na pocetku JNA, koja je i poslije ostala pruzati podrsku Bosanskim Srbima. E to je agresija jedne drzave na drugu!!
Shaheed nije samo netko tko je umro za vjeru, vec i onaj koji je umro za svoju domovinu, za istinu, za good cause! Nisu samo vojnici saheedi, i civili pogubljeni i ratu su to takodjer, kao i djeca, ili zrtve nesrece, itd. Educiraj se malo. U Siriji btw zivi dobar dio krscana. I oni za svoje mrtve koriste naziv shaheed.
ova planeta je u q.u.r.c.u. i svi pripadnici iste nam ove Zemlje..sta svi sutimo..ako ne radimo nista,a ne odgovara nam ovo cjelokupno ST(R)ANJE..idemo..ja se SELIM NA MARS::BUJRUM..al nije za smijeh..ovo je sramota ljudskog roda..ne moras biti neki vazan kotacic da bi zakljucio da sad gledamo ovo kao :Bilo je i nama 5 godina stradanja..sad cemo za koji mjesec da budemo svjedoci nereda u BiH ko\' u Grckoj recimo..ne ide ovo na bolje..a tema je Sirija..mozes mislit,nama sve pici super.
Koji je ovo retardiran post, Boze smiluj im se.. U Bosni i Hercegovini je rat bio zbog nacionalizma, dok to u Libiji nije slucaj.. Zapadne sile opet cackaju u nesto sto nije njihovo!
Kakvi, bolan, mudzahedini?. Proputuj malo po svojoj/našoj državi, ne bilo ti mrsko, i vidi dobre stvari. Hajmo o tome. Pusti se, ba, uzaludne retorike više. Godinama smaraš s istom šupljom od koje niko nema ništa. I dalje mislim da si placen za trolanje i prizemno kontriranje...