Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puno bolji odnosi hrvata sa srbima... ah da hrvatska nije tuzila srbiju, vec bosnu za agresiju, a srbi ce uzvratiti bosni tuzbom za genocid, a ne hrvatskoj... ma kakvi ste vi moroni... Vi Hrvati morate sjesti na jednu stolicu, na dvjema ne mozete nikako sjediti... izaberite izmedu \"cvijeca\" i historijskog \"suzivota\" sa srbima...
Kako nam samo namecu mrznju i netrpeljivost, oni su ti koji pocnu sva g..na pa ih onda ostave nama da jedemo i da se patimo! Pa budimo mi jednom pametni pa im pokazimo kako mi mozemo zajedno i kako nama nase komsije Mladen, Hrvoje i Omer ne smetaju i kako mi mozemo popiti pivo zajedno bez te mrznje!!! Nemojmo dozvoliti da nas ruse! Pozdrav iz Sarajeva
eh moji Hrvati kamenjari... Vi ste odnose pokvarili kad ste Stari srusili... ma ne.., to su Bošnjaci uradili, isto kao sto su i Sarajevo granatirali... zabili ste noz u leda nama, čak ste i neke svoje ljude pobili da u svom taboru nebi imali protivnika ideji zabijanja noza u leda... sreca pa imate SDP, Vesnu Pusić i slične njima, koji su većina u hrvatskoj pa još uvijek mozemo govoriti o vezanju nasih zastava... samo nemojte biti glupi, pazite da i mi nepočnemo pričati o otcjepljenju RS-a.
sta ces ti \"ocistiti\" jadnice? pa ti zivis u rezervatu i cijela europa vas se srami i gleda da se ogradi od vas a ti bi nesto cistio. mislis li da ce vas hrvati snadbjevati oruzjem i hranom preko svoga teritorija nakon 15 godina podmuklog preuzimanje hrvatskih tvrtki pod federalni (muslimanski) plast, preglasavanja, sikaniranja a sve potpuno planirano kako bi sto veci broj mladih hrvata napustio zemlju i pronasao bolju buducnost negdje drugo. ZABORAVI VOJNU OPCIJU - TU GUBITE I PADATE NA DNO KO\' KRUSKE !!!!!
Samo nam dajte oruzje i ocisticemo Bosnu I Hercegovinu od ovih cetnika za par mjeseci. To su picke zadnje.
A da nas... ovaj... kako da kazem... PUSTITE DA SE RAZIDJEMO K\'O LJUDI???
Svidjalo se to nekome ili ne ali ipak su puno bolji odnosi Hrvata sa Srbima nego sa muslimanima. Normalno, to je muslimanska zasluga. Ponasaju se gore nego Srbi pocetkom 90-ih. Da nam je tad netko rekao da ce nam Srbi biti puno drazi od muslimana proglasili bi ga ludim. Ali ,zahvaljujuci nasim federalnim partnerima, i to smo dozivjeli.
\"Bošnjaci i Hrvati žele ukinuti podijeljenost zemlje kako bi mogli napredovati ka učlanjenju u Evropsku uniju\" To je ono sto bosnjaci pricaju, sta stvarno stoji iza tog \"ukidanja podjeljenosti\" svi znaju, kontrola drzave preglasavanjem, uzmite za primjer izbora Komsica za predstavnika hrvatske strane.
kako neinformiran članak. evo vam pa se obrazujte ko je mladi nigerijac i kako ga je nasamario tajni agent FBIa koji je na isti način (glumeći vođu AlKaide) po svijetu zaveo još najmanje 20 mladih muslimana: http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel
Yebe se nekome za Bosnu, kao sto se tebi yebe za Ruandu! Ne budi naivan da .islis da ce nesto sto se desi ovdje uticati na bilo koga sem tebe samog.
MI MOSNJACI SMO RAK RANA BOSNE PRVO GLUPI SMO KO RACKU DRUGO SMRDIMO JAKO TAKO DA NIKO PORED NAS NEMOZE DA BUDE
E ovo mu je najbolje. \'\'Jedinstvo Bosnjaka i Hrvata\'\' :)
novi sukob u BiH bi globalnije posljedice od proslog rata
Najveca fora je sto kad budu dosli hostapleri poput Silajdzica i Ganca na red da odgovaraju za zlocine odgovarace za zlocine i prema Srbima i prema Bosnjacma i prema Hrvatima .... To je poenta ta bulmenta je sve radila da zapocne rat i u tome su uspjeli ... Cak su se spremali i Alju roknu
budimo realni i posteni.... najveca prepreka stabilnosti su muslimani i njihova politika \"MI I SAMO MI\"..... NISU IZGLEDA NISTA NAUCILI IZ GRESAKA KOJE SU SRBI PRAVILI POCETKOM 90tih.