Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ja koze čuvam, borim se! Možda nekad budem preCjednik! 😂😂😂
pa u Bosni je to preduslov.
evo i u svijetu je 😂😂😂
ovo su makar casni poslovi, u nas Bake po zanimanju podrumski stakor
A Kelmendijev ahbab Fahraon nastavnik likovnog, takodjer ratni profiter, SDA isprdak i licemjer... Niksa tajnik za opcu upravu ujedno i moralist u ABiH (ma sta to znacilo), isto tako ratni oportunist i vjerni ljubimac slucajnog prolaznika Zlaje
evo i ja cistim gradiliste i radim kao fasader, mzda i ja budem kao obama 😃
evo i ja cistim gradiliste i radim kao fasader, mzda i ja budem kao obama 😃
A naši su uglavnom prodavali košpice i šibicarili...
Kad bi me zanimalo sta je svaki ubica radio prije nego je postao masovni ubica
treba njih zaposlit ko cobane da broju svinje
i onda prodas dusu iluminatima ili masonima i postanes predsjednik. pis of kejk
Bili u raznim tajnim društvima,klanjali se demonima,učestvovali u bolesnim ritualima...Ih ko da je tako lako postat PrecjeNIk,moraš bit u mozak udaren da bi došao tamo gdje su oni...
opet nisu ni do koljena kim jon un-u :D
U Americi da bi bio predsjednik moraš biti rođen u Americi. Kod nas nije takav slučaj može ko hoće. Kod nas ako si rođen, a nisi određene "kaste" ne možeš.
VJEROVATNO SU LJUBITELJI JACOBS PROIZVODA PA SU NAGRADJENI OD DIREKTORAA
tacno da ti srce pukne od tuge kako su se napatili... eno kazu i kolinda je muzla krave.
Aljin, stakor!
Ko je ovaj što je u vezi Gerald Forda sa američlkog engleskog football preveo kao nogomet ? Za čitaoce Klixa ispade da je Gerald bio nogometaš i nogometni trener.