Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nismo mi jos za eu,niti su bugari niti rumuni niti turci.
ne vidim da je EU konacno rijesenje za BIH.praktican primjer su banana drzave poput rumunije i bugarske;u kojima vlada status quo bez obzira sto su clanice.jos ih zovu i rupama bez dna u EU.mnogo novca je investirano a nista. mislim da bi se trebalo urediti prbvo ispred kuce pa tek onda razmisljati o necemu.realno bih nije spremna za EU;mozda za nekih 10 god.
Hoće oni primat Bugare i Rumune u EU,neka im sada,uostalom mnoge su se države i raspale zbog proširenja EU i da bi mogle da upadnu na tržište kao što je slučaj i sa ex-YU a sad njene republike kao nemogu u EU. Nek je samo Engleščićima dobro,oni su stvoreni na ovaj svijet da im bude dobro a ostalima kako je tako je... Veoma solidarno od njih...
Gotovo sam siguran da ce do 2020 godine,, Evropska unija zavrsilti kao i bivsa Jugoslavija.... SAD je SAD, jeda predsjednik, jedan jezik jedan ustav,. EU, 27 drzava, 27 jezika, svaka zemlja ima svoj ustav, odluke se donose jednoglasno, to ne moze neprijed. Zasto Turska ne udje u uniju? Jak drzava, clanica od 1992, odgovor jednostavan, da su Turci usli, Grci bi i sada bili samo kandidati.... Moglo bi se ovdje puno toga reci.... Ali nije ni vrijeme , ni mjesto... Samo ako ova kriza potraje, nece na dobro ..... Zivi bili pa vidjeli dokle ce ova EU, do kada ce se odrzati?