Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je klix ponovo upotrijebio srpski MIG kao ilustrciju?
mi imamo 2 aviona, od čega je jedan bio ispravan. Međutim propadanjem BH airlinesa i to je upitno. BLAGO NAMA, BAREM NAM SE NEMA ŠTA SRUŠITIT.
Zar nisu švajcarci neutralni?
@god Free ovo je trebala biti za*ebancija ali očigledno da nije shvaćena onako kako sam htio.
@ILEGALAC jesu papiri pečatirani? xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije borbeni avion nego F5-Tigerjets Patrouille Suisse koji se koristi za aeromitinge ili za trening pilota. Kllix-ovi novinari prepisuju i prepisano i prepisano....
F5-Tigerjet je inače borbeni avion koji se koristi također i za aeromitinge.
@sezam.susam Turska akrogrupa leti sa 7 ovakvih aviona (F5).
Nije ni cudo sto su kod nas ovolike saobracajne nesrece u ovolikoj guzvi i na ovako losim i tjesnim putevima kada se ovi sudare na ovolikoj sirini.
Ovo na slici je MiG da se zna
Ma jok ba, ovo je švicarski borbeni avion P-5... ;)))
@OtokaBoy >>>
PRIKAŽI ODGOVORE (3)