Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djete idi se igraj klikera.. preglup si ti za ovo.... Iracko vazduhoplovstvo je ukupno do prvog zaljevskog rata kupilo 37 aviona tip mig-29 od kojih su 4 pobjegla u Iran, a 16 je prezivjelo.. odakle ti izvai tu cifru zivota ti??
@pa naravno, sta lupas. Srusio se zato sto vecina zemalja koje ih poseduje nemaju pare za dobar remont i dalje odrzavanje. Americki piloti na f15 imaju najmanje 100 000sati leta dok su iracki mozda 1000sati obuke. Uz to svi ti f15 imaju na sebi najnoviju tehniku dok ovi nemaju itd. Moras stvari bolje sagledati pre nego izvuces tako neki povrsni zakljucak.
Mig-ovo vrijemme da se povuce je doslo.
sta ocekivati od ruskih kanti, dovoljan je podatak da su americki f15 nad irakom tokom zaljevskog rata srusili 49 migova 29