Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salep, tebe je ocigledno briga za arapima i islamistickom propagandom, pa i ovaj nesretni dogadjaj koristis za sijanje mrznje.. A da ne govorimo o tvom rijecniku u kome je vise turcic=zama i arapluka nego srpsko-hrvatskih rijeci...Ili je to novokomponovani \"bosanski\"..
@Salem mora da su iranci mislili da ih nadgleda nevidljivi bombarder pa ga oborili
Rahmet dusama, a familijama stradalih sabura! Gdje ste kosmopolite (Sarajlije)? Da je neko u zapadnoj evropi presjekao mali prst tupim nozem nahrlili bih sa komentarima... ovako vas du*e boli za fukarama sa dalekog Istoka!!! I zapadni mediji se ne ponasaju bolje, vijest o tragediju u Iranu je 15 po redu, nevazna i nebitna. Zar insan nije insan ma gdje bio po evropsko/americkim standardima?! Licemjeri!!!
koje ste vi budale, ap ovaj vid prevoza je najsigurniji.. i to uvjedljivo.. Procjenjuje se da je tokom zadnjih nekoliko godina u automopbilskim saobraćajnim nesrećama u svijetu godišnje smrtno stradavalo 750.000 do 880.000 ljudi pa gledaj..
avioni padaju jer ima puno vode u kerozinu pa mu se dizne prolupaju
Od malena sam imao želju da letim avionom, sad kada sam dobio službeno putovanje oni su počeli padati k\'o kruške... Plašim se
Mislim da nijedan Tupoljev dosad nije povucen radi starosti ili neispravnosti. Ko bi devero oko transporta na otpade, sacekaj da padne i to je to...
@bosanka prava bosanka... brinem da ti ne ostanes gladan
i pad je let...
cccc....kakva je to bosanka, umjesto da zali, ona brabonja
cccc... kakvi su to avioni umjesto da lete oni padaju
sad ce ga povuci kao Concord :( RIP
treba bh politicare i vjerske glavesine u avion
uzas.. bas je krenulo naopako u zadnje vrijeme sto se aviona tice..
covjece. .. opcija letenja - definitvno out