Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja prdoh avion se srusi
treba provjerit gdje je ova naša ARTILJERKA bila u vrijeme incidenta .....
uzrok lose vrijeme? prave papirne avione radi smanjenja troskova? :)
Pa i ne srušili se kad lete polovnim avionima koji su se prestali proizvoditi još 1981-e. Navodno ih Izrael malo modernizovao i onda prodao Turskoj. Nisu to više avioni, već harabatije. S tim je nesigurno i po cesti a kamoli letiti.
Da ih nije Fahro sa tornja srusio zbog toga sto stalno daju podrsku Bakiru i ne dozvoljavaju crnogrocu da sa Kebom i kompanijom zasjedne u fotelje.
Cia ili mossad
@zarko pa i ISIL-ovci su "srbi", evo, sama rijec ISIL (druga palatalizacija, korijen, ovo-ono) dolazimo do rijeci rebusnog znacaja "sisrsin" sto na starosrpskom jezuiku znaci "srbin" HAHAHAHA ;)))
Hmmm... treba pogledati i ko donosi vijest. Vijest o snadbijevanju ISILa oružjem britanskim avionima Globalresearch preuzeo od *Fars News* agencije, privatna, smatra se polu-službenom, ona ista agencija koja je prije dvije godine objavila da je iranski naučnik napravio pravi, funkcionalni vremeplov ! A oko godinu prije toga ta ista Fars News agencija riječ po riječ copy/paste vijest sa američkog satiričnog portala *The Onion* da su Amerikanci izjavljivali da bi na izborima prije glasali za Ahmenidižada nego za Obamu. Prošlog januara Fars News doijela vijest da američkom odbranom upravljaju bijeli alieni koje je Amerika naslijedila od Hitlera.
zalutala maljutka
Kasnite 11 sati sa ovom informacijom
Formacija + loše vrijeme + slaba prosudba = sudar u zraku :/